Za bogatu ponudu romobila i kaciga zavirite u Baby Center!

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće, na jednom mjestu donosi sve što vam je potrebno savršen i zabavan boravak na otvorenome!

Globber romobil zeleni 799,99kn

Zagreb – 9. lipanj, 2021. –  Dosta nam je izolacije, gubitka koncentracije, meteoropatskih glavobolja i ostalih radosti koje nas prate svakog dana. Vrijeme je da se otisnemo u novu pustolovinu i konačno krenemo vrijeme provoditi na otvorenome uz neku kremu sa SPF u pripravnosti.

Kao najbolji prijedlog za zabavu, predložit ćemo vam Globber. Globber je višestruko nagrađivana kompanija koja nudi revolucionarne romobile za mališane, tinejdžere, ali i odrasle. Ovaj francuski brend stekao je popularnost zbog činjenice da njegovi proizvodi kombiniraju ergonomiju, jednostavnost korištenja, sigurnost i moderan dizajn. Britanski časopis LuxLife, Globber je nagradio kao najinovativniju marku za sve uzraste u 2020. godini u kategoriji roditelji i bebe.

Globber Evo Comfort 5u1 je izuzetno praktičan romobil sa sjedalom, koji se može koristiti kao guralica s ručkom za upravljanje, kao samostalna guralica ili romobil. Romobil je moguće konfigurirati u 5 različitih konfiguracija, ovisno o djetetovoj dobi i visini. Prednji kotači mogu se blokirati radi lakše roditeljske kontrole i tada se pomiču samo naprijed – natrag. Kad malom vozaču više ne treba pomoć roditelja, ručka za guranje se uklanja i dijete kreće samostalno u istraživanje.

Kad je dijete dovoljno veliko i fizički razvijeno, sjedalo se uklanja i guralica se pretvara u romobil, koji će djetetu pružiti obilje zabave do otprilike težine djeteta od čak 50 kg.

Globber romobil GO UP Plus, može se sklopiti te služi i kao guralica ili kao romobil, prilagođava se dobi vašeg djeteta. Odgovara djeci u dobi od 15 mjeseci do 7 godina. Sjedalo se može prilagoditi na dvije različite visine, upravljač na 3 različite visine.

Globber Junior Fantasy lights je romobil s 3 kotača primjeren za djecu od 2 do 6 godina. Ono što će se posebno svidjeti vašim mališanima su prednji kotači koji svijetle tijekom vožnje, za čiji rad nisu potrebne baterije.

Nikako ne treba zaboraviti na sigurnost djece, pa su ti i kacige Globber GO UP sa svjetlom u pastelno plavoj i pastelno rozoj boji. Koristite kacigu u svakoj vožnji, čak i vrlo kratkoj. Zaštitni jastučići s unutarnje strane jamče dodatnu udobnost, dok EPS obloga od pjene služi za ublažavanje eventualnih udaraca. Za dodatnu sigurnost tu su i 6 LED svjetala koja rade na litij baterije u 3 načina rada (isključeno, trepćuće, brzo trepćuće). Samo kaciga koja nije premala ili prevelika može pružiti optimalnu zaštitu u slučaju nježnog frontalnog sudara s tvrdim tlom ili čak rubnikom.

U Baby Center trgovinama pronađite i kantice, lopatice i veliki izbor ostalih rekvizita koji će pomoći zaigrati vaše dijete. Pronađite sva čuda za vaše male sportaše ili manekene, sve je tu, pa i repelenti i sredstva za zaštitu od sunca i dezinfekciju.

Ostatak ponude i prigodne akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari