Za sigurnost djece: fluorescentni prsluci za siguran put u školu

Rujan je pred vratima i vozači će u prometu morati biti osobito oprezni zbog najmlađih koji će ponovno sjesti u školske klupe. Sa željom da na putu u školu budu što vidljiviji pa tako i sigurniji, Goodyear školama i vrtićima, drugim ustanovama i pojedincima poklanja dječje fluorescentne prsluke koji se jednostavno mogu naručiti putem elektroničke pošte. 

U sklopu višegodišnjega projekta Za sigurnost djece Goodyear želi doprinijeti većoj sigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometu te će se početkom ove školske godine opet pobrinuti za njihovu bolju vidljivost. Stoga Goodyear poziva vrtiće, škole, klubove i druge ustanove da do 30. 09. 2016. na elektroničku adresu public_relations@goodyear.com pošaljusvoju prijavu zajedno s podacima i tako besplatno naruče fluorescentne prsluke za skupine mlađih školaraca ili predškolske djece. Za isporuku prsluka u poruci navedite naziv i adresu škole, vrtića ili ime pojedinca te kontaktnu osobu i željenu količinu prsluka. U fluorescentnim prslucima sasimpatičnim motivom djeca će biti vidljivija na cesti, što će u prometnoj gužvidoprinijeti njihovoj većoj sigurnosti, osobito u sve kraćim jesenskim i zimskim danima.

U sklopu projekta Za sigurnost djece  u Goodyearu su već mnogim vrtićima i školama poklonili fluorescentne prsluke, a ujedno su u okolici škola postavili pet prikazivača brzine te i na taj način pozvali vozače na tolerantniju vožnju odnosno do isteka zaliha.

A mi zahvaljujući Goodyearu poklanjamo 4  fluorescentna prsluka za Vaše mališane!

Nagradni natječaj traje do utorka 30. kolovoza 2016.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Podatke šaljite na mail info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Za sigurnost djece”.

Nagradno pitanje: Na koji način učite djecu o sigurnosti u prometu? Koliko je dijete staro za kojeg želite namijeniti prsluk

Uvećajte si šansu za dobivanje prsluka time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati.

Sretno svima!

31.08.2016.  Prsluke za svoje mališane dobivaju Tatjana Šoić, Sanja Boras, Sonja Debeljuh Novosel, Alma Frljak.

Oglas

Komentiraj

komentari