Zabavite se – koji su horoskopski znakovi skloniji razvodu?

Brak može biti predivna stvar, ali nekad ni uz najbolju volju ne ide. Sve je individualno u kompliciranim intimnim odnosima, no astrologija nam može dati uvid u neke osobine koje bi mogle biti presudne. Ovisno, naravno, o tome s kojim su se znakom spojili, evo popisa horoskopskih znakova prema tome koji će se vjerojatnije razvesti, pa sve do onih kojima se to gotovo sigurno neće dogoditi.

JARAC – Iako su odani i iskreni, jarcima je često teško shvatiti drugu perspektivu te mogu biti sebični. Rijetko kad toleriraju drugačije mišljenje. U dugoročnim vezama trebali bi poraditi na razumijevanju svog partnera ili partnerice kako ne bi došlo do nesretnog razvoda.

VODENJAK – Često neovisni i površni, vodenjaci su zabavni prijatelji, ali nisu uvijek idealni za dugoročnu vezu jer tim osobinama izluđuju partnera/icu. Nedostaje im spremnosti na kompromise, koji su ključni za održavanje braka i veze.

DJEVICA – Djevice puno razmišljaju o budućnosti i iz svog partnera/ice mogu izvući ono najbolje. No, ako se stvari ne odvijaju točno onako kako su zamislili, potpuno gube tlo pod nogama. Da biste imali sretan brak s djevicom dajte im do znanja da cijenite njihove planove i pomozite u njihovom ispunjenju. Zauzvrat ćete dobiti odanog partnera/icu.

STRIJELAC – Slobodoumni strijelci rođeni su putnici i ne vole stajati na istom mjestu. To može dovesti do zabavne i avanturističke veze ili može stvoriti probleme. Nije baš da su rođeni diplomati i taktičari pa bi njihovi partneri/ice trebali imati debelu kožu i naučiti zaboraviti nehotične uvrede koje im upute.

ŠKORPION – Škorpioni su jako strastveni i vole pokazati drugima da im je stalo, ali samo ako to i sami dobiju. Mogu biti najbolji partneri, ali pazite se ljubomore. Škorpioni očekuju puno od svojih partnera/ica i trebaju nekoga tko je iskren i odan.

OVAN – Strastven i znatiželjan, ovnovi mogu biti divni partneri/ice, a oni koji su s njima u braku jedino moraju znati kako se nositi s njihovim često snažnim i teškim osobnostima. Imaju puno energije i često se zalijeću u donošenju odluka. Imajte strpljenja i pomozite im da ostvare svoj potencijal.

BLIZANCI – S jedne strane neodlučni, a s druge puni suosjećanja i ljubavi, blizanci mogu biti dobri partneri, ovisno o tome koje su osobine dominantne. Povezani su s obitelji i ona im puno znači. Jaka strana im je i činjenica da njima vlada Merkur, planet komunikacije, koja je esencijalna u svakoj vezi.

VAGA – Sve mora biti u ravnoteži i savršeno posloženo u vaginom životu. One će se zato i pobrinuti da svatko u njihovoj blizini dobiva dovoljno ljubavi i pažnje kako bi svi bili sretni. Vagina slaba točka može biti činjenica da ne vole konfrontaciju pa će je izbjegavati koliko god mogu, što znači da će se problemi gomilati.

LAV – Lavovi su možda tvrdoglavi i imaju snažan karakter, ali su također odani i velikodušni. Za svog će partnera/icu učiniti sve i obožavaju pokazivati koliko ih vole. Ako ih povrijedite, teško će vam oprostiti.

RAK – Suosjećajni i odani, rakovi su praktički stvoreni za obiteljski život i brak. Nije im teško raditi na odnosu i posvetiti se partneru/ici. Negativna strana im je to što ponekad idu predaleko pa postanu manipulativni.

BIK – Ako pronađu pravu osobu, bikovi će biti vjerni do kraja života. Ne postoji znak na kojeg se više možete osloniti. U vezi su puni ljubavi, strastveni i puni povjerenja. Ipak, bikovi nisu za svakoga jer znaju biti komplicirani i tvrdoglavi.

RIBE – Astrološke ribe znaju se prepustiti toku života i jako su fleksibilne, suosjećajne i romantične. Na njih se možete osloniti jer su uvijek spremni pomoći drugima. To im je ujedno i najveća mana, jer lako postanu žrtve iskorištavanja.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari