Zagreb Advent Run održat će se u nedjelju, 12. prosinca, sa startom u 12 sati ispred hotela The Westin Zagreb!

Humanitarna i kostimirana utrka Zagreb Advent Run ponovno će oživjeti ulice grada Zagreba! Osim božićnih lampica i šarenih dekoracija, centar grada ukrasit će maštovito kostimirani sudionici, njih više od 2000 iz čak 29 država koji će trčati za plemeniti cilj i pružiti podršku ženama u borbi protiv različitih oblika raka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zagreb Advent Run (@zagreb.advent.run)

Ova predbožićna čarolija okuplja brojne trkače, humanitarce, obitelji s djecom i kućnim ljubimcima te prijatelje kako bi se svi zajedno dobro zabavili, promovirali fizičku aktivnost te pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Pozivamo i Vas da podržite ovu humanitarnu utrku te da ženama oboljelima od raka pokažemo da nisu same!

 Zagreb Advent Run održat će se u nedjelju, 12. prosinca, sa startom u 12 sati ispred hotela The Westin Zagreb (Ulica Izidora Kršnjavog 1)

Ovogodišnji partner utrke je Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same“, a dio sredstava od uplaćenih kotizacija donirat će se za njihov projekt „Nisi sama – ideš s nama!“. Putem projekta Udruga osigurava besplatan taksi prijevoz za žene oboljele od raka na kemoterapije. Ovim hvalevrijednim projektom Udruga je do sada pomogla 455 žena te osigurala više od 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapije.

*Okupljanje sudionika u startne zone počinje u 11.40 sati.

Oglas

Komentiraj

komentari