Zagrebački giboni prognoziraju: Utakmica Hrvatske i Češke bit će igra živaca

Ako je vjerovati obitelji zagrebačkih bjelorukih gibona, utakmica Hrvatske i Češke navijačima Vatrenih će biti igra živaca.

U vanjskoj nastambi gibona u Zoološkom vrtu grada Zagreba postavljene su kutije sa zastavama Hrvatske i Češke. Njihovo je punjenje hranom identično. U kutijama su ovaj put bili komadi brokule, limuna, batata i krastavca.

Kad su giboni krenuli prema kutijama, ženski je dio obitelji bez zadrške izabrao onu hrvatsku. Dvadesetsedmogodišnja Kulička i njezina šestogodišnja kći Fiona obilno su se počastile voćem i povrćem. Tri su puta vadile hranu iz kutije. I trogodišnja Dora znatiželjno se vrtjela oko njihovih nogu. Njezin pak dvadesettrogodišnji otac Kent unio je veliki nemir među navijače Vatrenih. Odlučio je poslužiti se hranom iz češke kutije, a upravo se njega smatra glavnim prognostičarom.

Inače, Kulička je u Zagreb stigla iz Češke, a Kent iz Nizozemske. Kćeri su im Zagrepčanke.

‘Kent je krivo prognozirao pobjednika prošle utakmice hrvatske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu. Tada je predviđao nadmoć Hrvata nad Englezima. Sada želimo vjerovati da mu ove godine ne ide prognoziranje i da griješi u izboru večerašnjeg pobjednika. Možda je ovako danas prognozirao i zbog mira u kući jer ne želi ljutiti partnericu Čehinju. Kada se članovi obitelji gibona podijele oko prognoze pobjednika, to nam unosi nemir, no Divlje srce grada i večeras će srčano biti uz Vatrene’, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Iduća prognoza zagrebačkih gibona bit će u utorak, na Dan antifašističke borbe, u 10 sati. Taj dan slijedi sraz Hrvatske i Škotske.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. MKsOrb.Com

    […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they’re essentially really worth a go via, so possess a look[…]