Zašto biste ljeti trebali putovati s vašom bebom

Zagreb, 24. svibnja 2018. – Mnogi roditelji izbjegavaju putovanja dok je beba još malena jer smatraju kako je takvo putovanje teško organizirati i kako je njihova beba još preosjetljiva za velike promjene. Putovanje s bebom ne mora biti naporno ako si putovanje pravilno isplanirate i ako imate malu pomoć – AeroMoov pomoć. Riječ je o je belgijskoj tvrtki koja proizvodi kvalitetne proizvode i teži ka inovaciji, funkcionalnosti i estetici. AeroMoov je sve više prepoznat i na hrvatskom tržištu jer život u pokretu čini lakšim, kako  roditeljima, tako  i djeci. Na našem je tržištu popularan AeroMoov Instant Putni krevetić lagan i kompaktan putni krevetić kojeg se može ponijeti kamo god da roditelji i djeca putuju, te postaviti i rastaviti u samo nekoliko sekundi. Ovogodišnji noviteti iz AeroMoov obitelji su zračne podloge koje dolaze u dva nova ljetna dezena  – AeroMoov Stars & Planets te Flamingo.

AeroMoov su prepoznale brojne mame i tate, a posebno ga često koriste oni koji vode aktivan život te puno rade i putuju s djecom, kao što su Nevena Rendeli, Ella Dvornik, Helena Minić i Dalibor Matanić te Mirna Medaković Stepinac koja se posebno oduševila putnim krevetićem AeroMoov kojeg zbog njegove praktičnosti i jednostavnosti sklapanja i rasklapanja nosi svugdje gdje putuje. Mirnine djevojčice Kaja i Zora prošlo su ljeto odradile i spavanje na plaži i to ni manje ni više već u putnom krevetiću AeroMoov. Nedavno iskustvo s Aeromoovom opisala je i naša poznata glumica  i mama Petra Kurtela: „Volimo boraviti u prirodi pa nam je AeroMoov super praktičan na izletima i putovanjima. Veliki plus je što ima mrežicu protiv komaraca i krović za zaštitu od sunca. I naravno, što se sklapa u sekundi.

Putovanje bez znojenja

Putovanje ljeti može biti stresno za vaše dijete prvenstveno radi visokih ljetnih temperatura. AeroMoov zračna podloga smanjuje znojenje djeteta dok je u kolicima ili autosjedalici. Riječ je o posebno dizajniranoj podlozi koja održava dijete svježim i suhim budući  da podloga omogućava cirkulaciju zraka pomoću 3D tehnologije. Ova jedinstvena tehnologija napravljena je u obliku pčelinjeg saća što podlogu čini nestlačivom te uvijek osigurava optimalnu cirkulaciju zraka. Prekomjerna vrućina brže se zamjenjuje svježim zrakom iz okoline, a materijal koji je u dodiru s djetetom brže se suši. Na trodimenzionalnu prozračnu strukturu nastavlja se zdravi organski pamuk koji je u doticaju s tijelom djeteta te služi za dodatnu udobnost i mekoću.

Miran san – bilo gdje i bilo kada

Putovanje s vašom bebom, posebno ako se radi o prvom putovanju, uvelike mogu olakšati adekvatna priprema i planiranje, tako da će beba puno lakše zaspati ako joj omogućite poznato mjesto za spavanje.  AeroMoov Instant Putni krevetić lagan je i kompaktan putni krevetić kojeg se može ponijeti kamo god da roditelji i djeca putuju, a moguće ga je postaviti i rastaviti u samo nekoliko sekundi. Krevetić teži samo 5 kg što ga čini vrlo jednostavnim za nošenje bez obzira kamo idete.

Osim što je praktičan, ovaj krevetić je i udoban. Madrac krevetića izrađen je od posebne pjene debljine 3 cm što osigurava pravilnu potporu za leđa djeteta. Također, madrac se može postaviti na dvije razine, nisku i srednju razinu, zbog čega je prikladan za bebe, ali i vrtićarce. AeroMoov Instant Putni krevetić od mrežastog je materijala s time da je jedna njegova stranica pojačana za zaštitu od sunca. Ljetno vrijeme zahtjeva i zaštitu od insekata koja se postavlja na krevetić kao i dodatni krović za zaštitu sunca koji će biti posebno koristan kada se koristi na otvorenom. Tako krevetić postaje puno više od udobnog mjesta za spavanje, on postaje idealno, sigurno i udobno mjesto za igru u vrtu, na plaži te unutar kuće ili stana.

AeroMoov Zračne podloge dostupne su u ovlaštenim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 239,00 kn, a AeroMoov Instant Putni krevetić po cijeni od 1.199,00 kn.

Oglas

Komentiraj

komentari