NOVA ERA HIDRATACIJE ZA VAŠU KOŽU: PRVA NJEGA S PREBIOTICIMA

Osjetljiva koža predstavlja sve veći problem u svijetu. 264 milijuna žena smatra da im je koža osjetljiva.[1]  Smatra se da se 1 od 2 osobe barem jednom u životu susretne s osjetljivošću svoje kože.[2] Ovim problemom zahvaćene su sve dobne skupine, od beba do starijih osoba. Osjetljiva koža zahtijeva prilagođenu njegu. Ukoliko je pravilno ne tretiraju, osobe koje pate od osjetljive kože imaju dva puta veću šansu da razviju kožu sklonu alergijama.[3]

La Roche-Posay predstavlja svoju prvu prebiotičku hidratantnu njegu koja smanjuje osjetljivost kože. Proizvod je siguran čak i za bebe!

Laboratorij La Roche-Posay svojom zadnjom inovacijom predstavlja novu ekspertizu u obnovi osjetljive kože u kojoj se kroz razvoj ravnoteže kožnog mikrobioma  postiže otpornija koža koju prati osjećaj ugode.

Kako bismo održali kožu zdravom, potrebno je očuvati funkciju barijere kože i poštovati ravnotežu kožnog mikrobioma. U suradnji s odjelom  L’oréal Research & Innovation, La Roche-Posay je dokazao da uporabom dermokozmetičkih proizvoda koji imaju prebiotička svojstva možemo pozitivno utjecati  na mikrobiom kože.[4]

Prebiotici su nutrijenti koji stimuliraju rast  i/ili aktivnost određenih bakterija kako bi pružile osnovne uvjete za održanje ravnoteže zdrave i snažne kože. Kada je koža osjetljiva, potrebno je ne samo obnoviti kožnu barijeru, već i očuvati mikrobiom kože. Ova nevidljiva barijera prirodno štiti kožu,a prebiotici igraju važnu ulogu u smanjenju osjetljivosti kože.

TOLERIANE SENSITIVE je prebiotička hidratantna njega koja smanjuje osjetljivost kože, a njeni su sastojci:

  • Niacimanid 2%: SMIRUJUĆE DJELOVANJE
  • Glicerin 7% i Ceramid III: HIDRATACIJA I JAČANJE KOŽNE BARIJERE
  • 73,9% La Roche-Posay prirodne termalne vode: SMIRUJUĆE DJELOVANJE S PREBIOTIČKIM SVOJSTVIMA

Formula koja je pogodna i za bebe pokazala je značajnu klinički dokazanu učinkovitost na funkciju barijere kože:

  • značajna učinkovitost smirenja uz statistički
  • značajno smanjenje osjećaja peckanja na licu
  • statistički značajno smanjenje suhoće, ljuštenja, zatezanja, bockanja i svrbeža

TOLERIANE linija proizvoda testirana je na koži sklonoj alergijama te je bez parfema i alkohola.

Pravilna rutina osjetljive kože ne bi bila potpuna bez učinkovitog ali i dovoljno nježnog gela za čišćenje. Stoga, La Roche-Posay na tržište lansira novi Toleriane njegujući gel za pranje kože koji djeluje protiv nelagodnog zatezanja kože i suhoće.

Otkrijte novi način za uspostavu zdravog izgleda kože!

Prva platforma za osjetljivu kožu – #SKINRELIEF!

Online pretraživanja o simptomima osjetljive kože se povećavaju iz dana u dan i prelaze rekordne brojke. Kako do sada nije postojao unificirani forum koji bi omogućio ljudima s osjetljivom kožom međusobnu razmjenu informacija, iskustava i savjeta, La Roche-Posay je 2017. uvidio tu potrebu i lansirao web stranicu s pouzdanim i stručnim informacijama koje su sve dostupne na jednom mjestu, #SKINRELIEF platformi!

Osjetljiva koža se u današnje vrijeme ne može razmatrati kao jedno stanje. Kako bi pomogao potrošačima da utvrde svoj tip osjetljive kože i da otkriju najprikladnija rješenja i proizvode za njegu, La Roche-Posay je razvio jednostavan online alat za njenu dijagnozu. Napokon, svi tipovi osjetljive kože, bilo netolerantna, sklona crvenilu ili koža sklona alergijama mogu dobiti stručan savjet i preporuku!

[1] Kvalitativna studija, L’oréal R&I TOP 10, Žene iz 12 zemalja, 2014.

[1] Sensi Survey: Revisiting skin sesnitivity to find out about actual potention and untapped opportunities, L’oréal March 2013.

[1] FARAGE 2008 British Assosiation od Dermatologists: British Journal of Dermatology 2008,pp 231-226

[1] Thermal waters as cosmeceuticals: La Roche-Posay thermal spring water example.Seite S. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2013;6:23-8. doi: 10.2147/CCID.S39082. Epub 2013 Jan 10. PMID: 23345985

13. 05.2018. – Dobitnice darivanja objavljenog 10. svibnja su Nikolina Horvatić i Veronika Bilić.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar