Vrijeme je za igru na terasi ili balkonu, a to najbolje zna Bloom Tatarinov!

Uz najveći lanac dječje opreme, Baby Center, bit ćete spremni za nezaboravno ljeto  

Zagreb – 10. lipanj, 2022. –  I prije nego smo se okrenuli, stigle su nas prve vrućine, a s njima i maštanje o zasluženom odmoru. No, prije odlaska na prvo ljetno putovanje, možete se zabaviti na balkonu, terasi ili vrtu.

Ovisno o tome koliko prostora imate na raspolaganju, u Baby Center ponudi pronaći ćete veliki izbor mekanih podloga za igru, malih tobogana, stolića za crtanje ili piknik, šatora pa sve do pješčanika i bazenčića u kojima će se vaši najmlađi možda i prvi put zaigrati.

A što je igranje na terasi  bez rekvizita? Ništa! Kantice, lopatice ,  vodeni pištolji… Sve će to poslužiti i kasnije, na plaži! U dobi oko prve godine najčešća i najzanimljivija igra je igra eksperimentiranja –stavljanje – vađenje, zatvaranje – otvaranje, skrivanje – traženje. U konstruktivnoj igri dijete barata predmetima s namjerom da nešto stvori. Ako ste sretnici i imate mogućnost postaviti mali pješčanik na terasu ili doći na pješčanu plažu, vaši će klinci uživati s grabljicama, lopaticama, kanticama i različitim oblicima modela. Dodajte tome i neki kamion, zabava je zagarantirana! Jedan takav »Park na terasi« složila je Maja Šuput za svog Blooma dok je Marijana Mikulić preseljenjem u novu kuću mogla opuštenije odabrati vrtni program – od tobogana, kućice na drvetu do ljuljačke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Trčanje, skakanje, udaranje, bacanje… Ovakve tjelesne aktivnosti dobre su za zdravlje, kondiciju i tjelesni razvoj vašeg djeteta, pa su rekviziti s loptom must have! Nešto veću djecu će zainteresirati badminton, odnosne neka od dječjih verzija tenisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

Kod opremanja balkona ili terase dječjim rekvizitima najvažnije je pratiti interese i potrebe djeteta – prepoznajte što dijete voli i odaberite proizvode u kojima ćete zajedno provoditi vrijeme – bila kiša ili sunce.

Ako želite opremiti svoj mali »Park na terasi« predlažemo sljedeće proizvode

PODNE MEKANE PUZZLE za sigurnost u igranju.  Za male skakače tu je SMART TRIKE TRAMPOLIN koji je  zapravo centar za igranje 3u1 proizvođača SmarTrike. Uključuje okvir za loptice i trampolin s odvojivom ručkom koji se može koristiti godinama. Centar za aktivnost (igru) na trampolinu izvrstan je način za poticanje vježbanja kod djece – jer će se koristiti u tri faze djetetova razvoja. Želite zabavu za dijete? Nema problema! Vaše će se dijete zabavljati cijeli dan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Razina 1 (10 mjeseci+): Bazen s lopticama. Bebe se mogu igrati s lopticama kako bi ojačale svoje mišiće ili svoj fini motorički razvoj dok kotrljaju ili bacaju loptice. Izvrstan je i za senzornu igru, za razvoj njihovih kognitivnih sposobnosti. Razina 2 (12 mjeseci+): Vježba. Pretvara se u trampolin sa siguronosnom ručkom koja omogućuje djeci starijom od 12 mjeseci da razviju ravnotežu kao dio svojih motoričkih vještina, vještina skakanja u zabavnom i sigurnom okruženju. Razina 3 (24 mjeseca – 5 godina): Slobodni stil. Nakokn stjecanja kontrole ravnoteže i samopouzdanja u dobi od 24 mjeseca, sigurnosna ručka se može ukloniti i beskrajno slobodno skakanje može početi!

Za dodatno osvježenje u ovim sparnim danima tu je i nezaobilazni TOBOGAN s vodom ali i uvijek popularni  PJEŠČANIK – u njega mogu i voda i pijesak. Mali park na terasi idealan je kada dođe društvo pa preporučamo STOLIĆ I 2 STOLICE.  Igra skrivanja uvijek su zanimljivije u ŠATORU. Ako imate mjeseta možete staviti klackalicu te sve nadopuniti i eco igračkama.

 Ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Oglas

Komentiraj

komentari