Nije kasno – ZGodionica na Bundeku još traje!

3. rujna 2022. – Na južnoj strani jezera Bundek već se tjedan dana održava veliki dječji festival za male i velike ZGodionica. Tko još uvijek nije stigao posjetiti ovaj popularni festival i uživati na besplatnim radionicama, sportu, igrama i animacijama, ziplineu, oslikavanju lica, pričama za laku noć i brojnim drugim aktivnostima, vremena ima još, točnije do 11. rujna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZGodionica (@zgodionica)

Već su se stotine mališana imalo prilike uvjeriti da je na ZGodionici najbolja zabava prije povratka u školske klupe, te isprobati neke od brojnih uzbudljivih i zabavnih aktivnosti iz bogatog rasporeda festivala. ZGodionica ima za svakoga po nešto, od sadnje bilja, izrade pokusa, plesa na svili, squasha i badmintona, plesa, crtanja i još toliko toga!

A i roditelji mogu doći na svoje i uživati u osvježavajućim pićima i slanim zalogajima u ugostiteljskoj zoni, te istovremeno držati djecu na oku dok se zabavljaju u obližnjim zonama.

Da stvar bude bolja, u petak 2. rujna u goste ZGodionici dolazi jedinstveni Ogulinski festival bajke koji će u Zagreb donijeti dašak bajkovitog stvaralaštva Ivane Brlić-Mažuranić. Tako će se na ovaj poseban dan održati i pripovijedanje bajki koje je napisala ova poznata hrvatska spisateljica, predstava Šareni svijet za bolji svijet, kreativna radionica slikanja na pjeni za brijanje, animacija mađioničara Jape i Leeedena priča s kul pokusima.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata tijekom tjedna te od 10 do 23 sata vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima su besplatni. Detaljan program i sve informacije dostupni su na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice. U slučaju lošeg vremena, program se privremeno odgađa, a ZGodionica se odmara i čeka mališane da joj se pridruže čim kiša stane.

 

Oglas

Komentiraj

komentari