3. KONFERENCIJA MAME&KLINCI ZA SVE MAME KOJE ŽELE VIŠE I BOLJE

11. svibnja 2019. godine, dan prije Međunarodnog majčinog dana, za sve mame održat će se 3. konferencija Mame&klinci pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović. Kako je znanje najveće bogatstvo, konferencija prije svega za cilj ima podariti mamama znanja, informirati ih, usmjeriti i osnažiti kako bi bile sigurnije, zadovoljnije i sretnije. Ove godine konferencije se održava u kongresnom centru FORUM, Radnička 50 od 9 do 18 sata.

Za sve mame konferencija je besplatna, samo se trebaju prijaviti i doći. Čekaju ih odlična predavanja, paneli i radionice, ali i vesele družionice za djecu, promotivne prodaje knjiga, nagradne igre, izlagački dio, kao i mnoštvo zabave, fotoshooting i dr.

Top panel je Znanost i umjetnost odgoja na kojem sudjeluju neke od autorica ovog “must have” priručnika, psihologinje Hana Hrpka, Mia Roje, Swea Jelić Tuščić, te
psihoterapeutkinja i psihijatrica Marjeta Knez Turčinović, sve iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Na panelu će sudionice govoriti o konkretnom odgoju djece u ovom našem okruženju i našim uvjetima, sa svim problemima koje muče naše mame.

Kako je u Hrvatskoj sve veći problem loše prehrane i manjka kretanja uz sve više pretile djece, mnoštvo predavanja i radionica obrađuju teme zdrave prehrane iz mnogih uglova. Mame će savjetovati eminentni stručnjaci, nutricionisti i liječnici, a predstavljamo i projekt  Živjeti zdravo kojeg vodi HZJZ.

S nama su i mnoge mame influenserice, blogerice, mame s uspješnim karijerama koje će svojim toplim, istinskim i proživljenim pričama potaknuti druge i pokazati im da je sve moguće. Nismo zaboravili ni one teme koje se tiču osobnog razvoja, kako bi se mame lakše nosile sa svim izazovima.

Uz bogatu tombolu i veselo druženje ovo je pravi poklon svim mamama za njihov dan.

Drage mame, pozovite svoje mame, svoje prijateljice i navratite, poslušajte predavanja koja su vam zanimljiva, podružite se i naučite nešto novo.

Organizator konferencije je udruga Mame i klinci, tata i ljubimci uz pomoć mnogih partnera koji ovu konferenciju čine posebnom. Detaljnije o konferenciji s rasporedom svih događanja i informacijama o radionicama za djecu na: www.mameiklinci.com

Oglas

Komentiraj

komentari