4 savjeta za kosu snažniju od zime

Zagreb, 17. siječanj 2019.Zima je najčarobniji period godine – doba darivanja, druženja, zabava i šljokica, blistavih trenutaka i modnih iskoraka. No, u zimskom periodu njega kose je ponešto zahtjevnija zbog kombinacije suhog i toplog zraka u zatvorenim prostorima, te hladnog i vlažnog zraka na otvorenom. Dehidracija kojoj je kosa izložena u ovim uvjetima može kosu prilično oštetiti, a u tom slučaju kosa će toplije mjesece dočekati beživotna i sa ispucanim vrhovima. No, uz nekoliko svakodnevnih trikova možete imati snažnu i zdravu kosu bez obzira na godišnje doba.

  • Upotrebu sušila i pegle za kosu svedite na najmanju moguću mjeru jer visoka temperatura stvara mikro pukotine u vlasi koje također vode ispucanim vrhovima i cvjetanju kose. Čak i dugotrajno tuširanje kose vrućom vodom kosu dodatno isušuje.
  • Tijekom boravka na otvorenom zaštitite kosu, a ona će vam na kraju zimskog perioda biti itekako zahvalna. Ako vam smeta elektricitet koji uzrokuju kape, pokušajte s trendi svilenim maramama koje daju dodatnu dozu glamura. Uz kupnju bilo koja dva Pantene proizvoda u trgovinama dm-a od 2. do 31. siječnja 2019. na dar dobivate maramu koju potpisuje hrvatski modni brend Alduk.
  • Balansirana prehrana bogata vitaminima i mineralima kosu hrani iznutra, a manje šećera i masnoća osvježit će ne samo kosu, nego i cijeli organizam.
  • Pantene vjeruje da je snažno ujedno i lijepo te preporučuje savjete za njegu kose iz aktualne kampanje „Za kosu snažniju od zime“. Nova linija PanteneSuperfood kosi će podariti moćnu Pantene PRO-V formulu koja se u trenu upija u kosu a redovitom upotrebom tanku i neuhranjenu kosu čini snažnijom, zdravijom i sjajnijom. Antioksidansi pri tom štite kosu od slobodnih radikala, a lipidi je hrane i održavaju snažnu strukturu vlasi.

Glumica Zrinka Cvitešić, koja je zaštitno lice kampanje „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ ovih se savjeta i sama pridržava.

Snažna i njegovana kosa je dio mog identiteta i zato je njegujem bez obzira na doba godine. Ne preskačem regenerator, maske i hranjiva ulja jer su ključni za dugotrajan učinak i snažnu kosu, posebno zimi. Također izbjegavam tretmane poput peglanja kose, osim iz profesionalnih razloga i nastojim je manje tretirati, a više njegovati“, kaže glumačka diva Zrinka Cvitešić.

Zrinka Cvitešić ne skriva da je kosa njeno oružje, a što nam je još otkrila o njezi kose pogledajte u sljedećem videu:

Snažna kosa će uvijek biti modni dodatak broj 1, no ove sezone Pantene i hrvatski modni brend Alduk udružili su snage i predstavili maramu kao modni dodatak koji je već postao omiljen. Glumica Zrinka Cvitešić, kojoj je snažna i zdrava kosa već godinama zaštitni znak, za Pantene je predstavila nekoliko varijanti nošenja marame by Alduk.

Napomena: Promocija „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ u trgovinama dm drogeriemarkta traje od 2.1.2019. do 31.1.2019., odnosno do isteka zaliha.

Oglas

Komentiraj

komentari