Atraktivna Lupilu Pure kolekcija za bebe ponovno stigla u Lidl

U četvrtak, 28. rujna, u sve Lidlove trgovine stigla je atraktivna kolekcija za bebe. U Lupilu Pure kolekciji čekaju vas prekrasne pletene vestice za vaše mališane, jednodijelne pidžame, razni bodiji, tetra pelene, kapice, ručnici za bebe, vreće za spavanje. Podbradnik iz Lidlove kolekcije koji će zaštititi odjeću vaših mališana dok uživaju u Lidlovim zdravim poslasticama za najmlađe, tu su i razne igračke, mekane posteljine, šarene čarapice…

Vaši najmlađi zaslužuju samo najbolje, a Lidlova odjeća proizvedena od najčišćeg pamuka, iz strogo kontroliranog ekološkog uzgoja, u kojem je svaki korak proizvodnje pod nadzorom, omogućit će vašoj bebi sate i sate bezbrižne igre i sna. Opušteno provodite svaki dan roditeljstva u novim Lupilu kolekcijama s bio pamukom, namijenjenom osjetljivoj koži beba.

Lidl Hrvatska poznat je po svojim kvalitetnim i pristupačnim robnim markama za koje proizvode mnogi veliki svjetski, ali i hrvatski proizvođači. Lidlove robne marke odlično su prihvaćene od strane hrvatskih kupaca što je najbolji pokazatelj njihove kvalitete.

Oglas

Komentiraj

komentari