BeSafe predstavio novu iZi Flex FIX i-Size autosjedalicu za veću djecu

Iako su narasla, i veća djeca u vožnji moraju biti sigurna i zaštićena.

Udobnost, jednostavnost postavljanja i vrhunska sigurnost odlike su na koje trebate obratiti pozornost kad ste u potrazi za savršenom autosjedalicom

Zagreb, 22. ožujka, 2018. –  Sigurnost djeteta svakom je roditelju na prvom mjestu, zato je važno ne zanemariti sigurnost djeteta  u prometu. Zadatak roditelja je da svojoj djeci osiguraju najveću moguću zaštitu, a pri tome im može pomoći najnovija BeSafe autosjedalica iZi Flex FIX i-Size – koja pruža sigurnost, udobnost te je prva autosjedalica za veću djecu koja je sukladna s najnovijim standardima sigurnosti. Tvrtka BeSafe razvija autosjedalice već više od 50 godina i, unatoč tomu što se puno toga promijenilo, fokus je uvijek isti – sigurnost djece u prometu.

Inovacije za veću sigurnost i jednostavnost u korištenju

BeSafe spremno je dočekao novi standard za autosjedalice (UN R129-02) predstavljanjem prve iZi Flex FIX i-Size autosjedalice za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima sigurnosti. Visina autosjedalice lako se namješta kako bi odgovarala djeci od 100 do 150 cm. Nova BeSafe iZi Flex FIX i-Size autosjedalica pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tijelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu “Kind + Jugend Innovation Award” u kategoriji “Svijet djece na putovanju” što govori kako je baš ova autosjedalica prepoznata od strane stručnjaka za sigurnost djece u prometu.

Visina i nagib autosjedalice lako se namještaju s obje strane i to dok dijete sjedi u njoj.  Naslon za glavu u obliku slova “V” djetetu pruža dobru potporu prilikom spavanja, ali mu isto tako omogućava širi horizont gledanja izvan automobila. Jastučić “Pad+” služi kao meka podstava automobilskom pojasu i pruža dodatnu udobnost. Sigurnost sjedalice kod bočnih udara povećana je uz dodatnu bočnu zaštitu SIP+.

Pročitajte mišljenja roditelja na društvenim mrežama!

U želji da saznaju iz prve ruke kakvo je iskustvo korištenja autosjedalice, BeSafe je  odabrao deset obitelji iz Hrvatske za isprobavanje nove BeSafe iZi Flex FIX i-Size autosjedalice. Projekt je osmišljen isključivo u svrhu testiranja upotrebe, praktičnosti i udobnosti proizvoda, a ne testiranja sigurnosti proizvoda.

Roditelji koji su imali priliku prvi koristiti novu autosjedalicu javno će podijeliti svoje mišljenje na društvenim mrežama uključujući i fotografije koje su snimili tijekom testiranja. Za više informacija o ovoj kampanji pratite društvene mreže pod hashtagovima #besafeobitelj i #besafeuautu i pročitajte iskustva iz prve ruke. Uključite se i vi i recite drugim roditeljima vaše preporuke i što mislite!

Oglas

Komentiraj

komentari