BKS banka svojim zaposlenicama osigurava uz prigodan BKS poklon i 10.000 novčane potpore za svako novorođenče!

BKS Bank pridaje veliku važnost usklađenosti između poslovnih obveza i obiteljskog života. Napokon, djeca su važna za budućnost zemlje, a sama obitelj je važno mjesto snage. Kako bi mogla što bolje podržati svoje zaposlenike u postizanju ravnoteže između posla i obitelji, BKS Bank prvi je put prošla postupak certificiranja MAMFORCE © 2017. godine. Od tada, pod vodstvom stručnjakinje za ljudske resurse, gđe Koraljke Tićac Daskijević, razvijene su i provedene mnoge nove mjere koje su dovele do poboljšanja usklađenosti poslovnog i privatnog života.

Širok raspon pogodnosti za usklađivanje poslovnog i obiteljskog života. Stoga je danas MAMFORCE © odabrao BKS Bank među SME tvrtkama kao najboljom u kategoriji Family friendly. Tim povodom je Diana Kolbas Desković u ime tima za dodjelu izjavila: “Najbolje kompanije prijatelji obitelji aktivno brinu o potrebama svojih zaposlenih tijekom i izvan radnog vremena. U BKS Bank svim zaposlenima su na raspolaganju različiti, izrazito fleksibilni radni aranžmani među kojima se ističe inovativna praksa nepunog radnog vremena nakon roditeljskog dopusta, a među brojne pogodnosti za roditelje uvedene je i mogućnost korištenja „pauze u karijeri“ uz garantirani povratak na isto radno mjesto.

Svako novorođenče uz prigodan BKS poklon dobiva i 10.000 novčane potpore, sve su to izuzetno dobre prakse, iznad tržišnog standarda koje zaslužuju priznanje “najboljom u kategoriji Family friendly.” Uz to, glavna podružnica Hrvatska ima Dječji kutak u kojem djeca mogu raditi domaće zadaće, školarcima se sufinancira pohađanje kampova tijekom ljetnih praznika, daruje se prigodan poklon za novorođenče, te su tu zajedničke aktivnosti poput obiteljskog dana ili izleta, zatim opsežni zdravstveni program i mjere za promicanje žena i talenata.

Juraj Pezelj, direktor Glavne podružnice BKS Bank u Hrvatskoj, o nagradi: “Izuzetno sam zadovoljan što smo primili ovo priznanje. Ona je daljnji poticaj za nastavak naših napora, ali najveći poticaj je zadovoljstvo naših zaposlenika. Uostalom, mjere za ravnotežu između poslovnih obveza i obiteljskog života, stvaraju win-win situaciju u tvrtki. Naši su zaposlenici motivirani, niska je fluktuacija zaposlenika, a zaposlenici rado preporučuju BKS Bank kao poslodavca. “

Foto i tekst: PR

Oglas

Komentiraj

komentari