Braća Fantela i mladi Šibenčani jedrili zajedno

Zagreb, 29. kolovoza 2018. – Više od dvadeset mališana u dobi od 8 do 14 godina družilo se sa svojim jedriličarskim idolima, braćom Fantela, na Danu jedrenja i zajedno s njima plovilo u vodama ispred marine. Braća Fantela tako su s najmlađima podijelili tajne jedrenja i savjete kako ostvariti sve svoje želje i snove.
„Jako smo sretni da smo dobili priliku približiti jedrenje djeci te se nadamo da smo uspjeli potaknuti neke mlade entuzijaste da se i sami okušaju u ovom sportu. I naši su počeci bili vrlo skromni, u vrlo zahtjevnim uvjetima, ali radom i trudom dokazali smo da je sve moguće. Tu poruku želimo poslati i djeci koja su se danas družila s nama“, izjavio je Šime Fantela.
„Kao sponzor braće Fantela, izuzetno smo ponosni na njihov svjetski uspjeh, a posebice na volju da svoje bogato iskustvo i znanje podijele s malim Šibenčanima i djecom iz okolice Šibenika. Djeca su vidno uživala u druženju sa Šimom i Mihovilom, a s jedrilice su sišli puni dojmova koji će im, sigurni smo, biti sjajan vjetar u leđa da i oni krenu stopama naših svjetskih prvaka“, ističu u u D-Marin grupi.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari