CAMBRIDGE ENGLISH za najmlađe!

Učenje engleskog jezika može biti lagano, zabavno i brzo uz pravu podršku! To će vam poručiti iz škole THE sCOOL škola engleskog jezika koja je specijalizirana za poduku djeceprimarno u dobi od 4-12 godina, a koja se bazira na Cambridge English: Young Learners programu. The sCOOL, škola partner British Council Hrvatska, gradi samopouzdanje kod djece od samog početka kako bi spriječili da mališani razviju strah ili sram koji ih najčešćesprječavaju u služenju stranim jezikom u kasnijoj dobi.

THE sCOOL škola engleskog jezika organizira u suradnji sa British Council Hrvatska pripremne tečajeve za Cambridge English ispite za mlade učenike (Young Learners English Exams). Osim pripremnih tečajeva, organizira i English Club – učenje kroz druženje, pomoć u učenju i instrukcije i mini proslave rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The sCOOL (@skolaengleskogthescool) on

The sCOOL tečajevi engleskog jezika održavaju se kroz sate pune igara i raznih aktivnosti koje djecu osposobljavaju za svakodnevnu komunikaciju u stvarnim situacijama.

 

View this post on Instagram

 

Učenje kroz igru 👌🏻

A post shared by The sCOOL (@skolaengleskogthescool) on

‘Čitanje i pisanje čak i jednostavnih rečenica djeci otvara potpuno novi svijet mogućnosti. Stoga se trudimo prve korake u čitanju i pisanju napraviti kroz zabavne i djeci zanimljive aktivnosti.’, naglasila je Sanja Čukelj, osnivačica THE sCOOL škole engleskog jezika.

Sanja Čukelj je završila diplomski Delta program u The International House London (Cambridge Diploma in English Language Teaching), specijalizaciju za mlade učenike (Cambridge Delta Three, Option 1: ELT Specialism in teaching Young Learners).

 

View this post on Instagram

 

Summer time!

A post shared by The sCOOL (@skolaengleskogthescool) on

Također je završila BFI (Berufsforderungsinstitut) u Beču (2002.) – CELTA (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults).

Položila je TKT (Teacher Knowledge Test), Cambridge stručni ispit za nastavnike, Module 1,2,3:

Modul TKT 1: Osnove poduke jezika
Modul TKT 2: Planiranje u poduci jezika
Modul TKT 3: Upravljanje razredom ; Teacher development course (2010-2011) – British Council, Zagreb

Na DOBA Fakultetu u Mariboru (2018.) je diplomirala na smjeru Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću.

Završila je i brojne tečajeve i radionice u Hrvatskoj i na međunarodnim koledžima.

‘Iako sam prošla mnoge edukacije za rad s djecom moram reći da me niti jedna nije pripremila na onaj osjećaj ponosa koji doživite kada djeca uspiju ostvariti svoj puni potencijal, kada shvate da engleski nije ‘užasan’ predmet i kada ga prihvate kao dio svoje svakodnevnice.’, istaknula je Sanja.

THE sCOOL škola engleskog jezika pokrenula je KLUB ENGLESKOG JEZIKA SIGEČICA, a upisi su u tijeku! Za razliku od tečaja klub djeluje neformalno, nema ispitivanja, nema zadaća niti tradicionalnog pristupa učenju.

 

View this post on Instagram

 

Stižemo na SIGEČICU! Upisi u KLUB engleskog jezika su u tijeku!🥳🤩

A post shared by The sCOOL (@skolaengleskogthescool) on

KLUB ENGLESKOG OMOGUĆUJE:

– Izlaganje engleskom jeziku u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi.
– djeca sama određuju tempo i tijek odvijanja aktivnosti.
– svako dijete dođe do izražaja zahvaljujući malim grupama.
– kreativno izražavanje na engleskom jeziku.
– fleksibilnost i spontanu adaptaciju, promjenu sadržaja ili vrstu aktivnosti na licu mjesta ukoliko ista nije u skladu s trenutnim raspoloženjem prisutnih polaznika.

Ako želite da vaše dijete brže usvaja engleski jezik, individualna poduka je idealna jer osigurava prilagodbu potrebama, željama i mogućnostima svakog djeteta.
Dugogodišnje iskustvo u pružanju individualne poduke pružit će vam sigurnost u postizanje rezultata.

Svi zainteresirani se mogu javiti na službenu Facebook stranicu The Scool – Škola engleskog jezika za male i one malo veće ili na kontakte navedene na web stranici THE SCHOOL ŠKOLA STRANOG JEZIKA.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The sCOOL (@skolaengleskogthescool) on

 

Novosti pratite na službenoj Facebook stranici i na Instagramu.

Dobitnica u darivanju objavljenom 16. listopada je Tina Erjavec. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnice u darivanju objavljenom 28. listopada su: Albina Čakarun Čeko, Vlatka Maslarić i Dejana Matija Težak (utješna nagrada)! Molim dobitnice da se jave u inbox:)

Oglas

Komentiraj

komentari