MLADI JETI pokazao kako pravo prijateljstvo treba izgledati!

Prošle subote u kinu Cinestar Branimir centar održana je premijera crtanog filma Everest, mladi jeti. Everest nas je sve, i velike i male, poveo na magično putovanje kroz Kinu pri tome pokazujući kako pravo prijateljstvo treba izgledati. Na premijeru je došao i dio glumačke ekipe koja je dala glas našim junacima te po njihovim reakcijama zaključujemo, kad su po prvi puta na velikom platnu vidjeli crtani film, kako su oduševljeni kako je sve ispalo. Od ovog četvrtka, 17.10., i svi drugi se mogu uvjeriti u dobro obavljeni posao mlade ekipe koja je sinkronizirala crtani film.

Animirani film režirala je Jill Culton (Čudovišta iz ormara, Sezona lova),  producentica je Suzanne Buirgy (Kungfu panda 2, Kako izdresirati zmaja) a Tim Johnson je izvršni producent (Kako izdresirati zmaja).

Kada se tinejdžerka Yi susreće s mladim Jetijem na krovu svoje zgrade u Šangaju, ona i njezini nestašni prijatelji Jin i Peng upuštaju se u epsku potragu da ponovno ujedine čarobno stvorenje sa svojom obitelji na najvišoj točki na Zemlji.

Ali troje prijatelja morat će ostati jedan korak ispred Burnisha, bogatog čovjeka koji želi uhvatiti Jetija, i zoologa dr. Zare kako bi pomogli Everestu da se vrati kući.

Da li će se Everest uspjeti vratiti kući, provjerite u kinima od 17.10.

  • Glumci: Amanda Prenkaj, Mateo Videk, Adrijan Popović, Jasna Bilušić, Goran Malus, Branka Cvitković, Csilla Barath Bastajić
  • Režija: Jill Culton, Todd Wilderman
  • Scenarij: Jill Culton
  • Žanr: Animirani
  • Zemlja porijekla: SAD
  • US distributor: Universal Pictures International

Dobitnica u darivanju objavljenom 17. listopada je Vesna Anušić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

 

Oglas

Komentiraj

komentari