Cilj u 2021. vam je više edukacije? Proučite ove besplatne online tečajeve!

Ponekad je ostvarenje ciljeva skupo i dugotrajno, a ponekad besplatno i jednostavno! U svakom slučaju – ako će vam donijeti radost, onda vrijedi! Pronašli smo super stranice za online edukacije koje su potpuno besplatne i jednostavne za korištenje. Kako smo ovih mjeseci ionako doma i većinu toga obavljamo online, zašto bi edukacije bile iznimka. Odaberite nešto za sebe iz raznih kategorija i krenite već danas. Za što bolje rezultate preporučujemo male početne korake – nekoliko minuta na dan bolje je nego sat vremena jednom tjedno. Odredite cilj, stvorite plan i držite ga se. Sretno!

Google digitalna garaža

Puno ljudi ne zna da Google nudi besplatne tečajeve iz marketinga i pokretanja biznisa i to na hrvatskom jeziku! 

Možete birati duljinu tečajeva, kategoriju te koji certifikat dobivate. Osnovni je besplatan, a možete i nadoplatiti za veći. Birate i između 3 razine tečaja: osnovi, srednji i napredni pa tako ne gubite vrijeme prolazeći ono što već znate. Neke od tema su: online oglašavanje, kako pokrenuti vlastiti posao, kako se povezati s kupcima, promoviranje tvrtke ili pokretanje poslovanja izvan svoje zemlje.. Izbora je mnogo, a na linku pronađite više informacija.

HubSpot besplatni tečajevi

Možda na poslu koristite ili ste koristili HubSpot, ali jeste li znali da nude i besplatne tečajeve iz domene svoga rada? Ova platforma okuplja na jednom mjestu marketing, prodaju, CRM i odnos s kupcima u plaćenoj verziji, a osim toga nudi i besplatne tečajeve iste tematike. Tečajevi su na engleskom jeziku, a lako im možete pristupiti putem linka. Neki od tečajeva pomažu vam izgraditi online strategiju promocije, strategiju objave sadržaja, praćenje i mjerenje uključenosti publike te kako upravljati Facebook oglasima.

Facebook Blueprint

Kad smo već kod Facebooka, svi koji imaju vlastiti biznis ili rade u marketingu i društvenim medijima, znaju da je on svijet za sebe. Puno je toga na što treba paziti, pratiti i analizirati. Stoga vam ova stranica može dobro doći u još boljem razumjevanju ove platforme. Naučite kako vizualno urediti oglas, odrediti koju i kako uopće privući publiku putem Facebooka i Instagrama, odrediti marketinške ciljeve i još svašta!

Skillshare

Ako želite učiti nove vještine koje nisu nužno vezane uz marketing, prodaju, vlastiti biznis, onda je Skillshare odlična platforma za vas. Od osnova uređenja interijera, preko izrade podcasta do stvaranja glazbe, ova stranica nudi sve to i više. Edukacije su u formi videa pa samo kliknite na željeni kako bi počeo.

FutureLearn

Još jedna stranica koja nudi pregršt edukacija iz raznih područja. Možete birati osnovni besplatni paket u sklopu kojeg se besplatno i brzo registrirate te imate pristup željenom tečaju u trajanju 6 tjedana. Tu su i verzije koje se plaćaju i donose dodatne benefite. Zgodno je i to što većina tečaja ima ocjenu pa možete steći dojam koje se isplati poslušati. Teme su svrstane u nekoliko kategorija: zdravlje i medicina, predavanje, biznis i managment, politika, okoliš i brojne druge.

Foto: Pexels

Oglas

Komentiraj

komentari