Dobrodošlica proljeću uz kreativnu radionicu

Za najmlađe posjetitelje restorana, McDonald’s je u suradnji s Laboratorijem zabave pripremio šaljivu interaktivnu priču i sadnju biljčice uz kreativnu radionicu.

Kako bi skupa izrazili dobrodošlicu proljeću, McDonald’s je u suradnji s Laboratorijem zabave pripremio proljetnu radionicu za splitske mališane, uz interaktivnu priču i izradu ukrasa. Radionica će se održati u McDonald’sovom restoranu u Poljičkoj ulici u Splitu, u subotu, 4. ožujka s početkom u 11 sati.

Posebnost pripovijedanja u sklopu radionice je interaktivni karakter priča. Tete pričalice tako odvode djecu u neki drugi svijet tako što su mališani aktivni sudionici i stvaratelji priče. Nakon maštovitih zgoda s važnom poukom na kraju, sudionici kreću u izradu ukrasa i uporabnih predmeta koji su tematski povezani s pričom, a koje mogu ponijeti doma. Time dobivaju uspomenu na provedeno vrijeme u McDonald’sovom restoranu, a pomoću ukrasa mogu ponovno ispričati istu priču svojim prijateljima i obitelji.

U sklopu proljetne radionice u Splitu, najmlađi posjetitelji restorana sudjelovat će u stvaranju šaljive priče „Kotrljaj me, kotrljaj“, o starici koja na svom putu kroz šumu susreće opasne šumske životinje. Srećom, starica je vrlo lukava i uspijeva nadmudriti životinje, a djeca će u priči saznati kako je to uspjela i što je to nosila u ruci tijekom svoga puta. Djeca sudionici radionice tijekom pripovijedanja moći će koristiti drvene štapiće, rekvizite koje će im podijeliti tete pričalice kako bi uz pomoć lupanja pomogli da se priča nastavi. Nakon priče, slijedi zajednički obiteljski pothvat sadnje biljčice. Dijete i roditelj dobit će teglicu koju će moći ukrasiti i u kojoj će posaditi svoju biljčicu, ali i naučiti kako se brinuti o njoj.

Ciklus radionica u restoranima diljem Hrvatske dio je dodatnih sadržaja koje McDonald’s priprema za obitelji, uz poznate proslave rođendane za mališane. Povodom dolaska proljeća najmlađe posjetitelje McDonald’sa u Splitu čeka jedinstvena prilika za vesele trenutke uz obilje smijeha i kreativnosti.

Oglas

Komentiraj

komentari