GARMIN i ove godine partner humanitarne utrke RE/MAX Alive

I ove godine humanitarna zaklada Alive Charity Foundation kroz biciklističku utrku RE/MAX Alive prikuplja sredstava za istraživanje tumora kod djece. Partner akcije je već nekoliko godina zaredom GARMIN GRUPA koja podupire društveno odgovorno poslovanje te je prepoznala vrijednost ovog projekta za društvenu zajednicu. Ovogodišnja humanitarna utrka broji 29 biciklista spremnih za RE/MAX Alive 2016 izazov koji zajedno s pratećom podrškom prolaze dug put od čak 1000 km kroz tri zemlje, zaustavljajući se u gradovima Zagreb – Ljubljana – Bled –  Venezia – Bologna – Firenze – Montefiascone – Roma radi okrijepe i odmora. Za datum izazova odabran je 8.srpnja s početkom u 8:30 sati iz Zagreba, ispred sjedišta tvrtke GARMIN HRVATSKA na adresi Karlovačka cesta 4K. Plan puta je prvi dan proći 145 km odnosno stići do sjedišta tvrtke GARMIN SLOVENIJA u Ljubljani te potom nastaviti put do Vatikana, finalnog odredišta gdje se očekuju za tjedan dana.

garmin2GARMIN, kao vodeći svjetski proizvođač navigacijskih sustava, predan je cilju stvaranja proizvoda vrhunske kvalitete za tržišta automobilskih, pomorskih i fitness proizvoda, kao i proizvoda za boravak na otvorenom. Osim toga, već nekoliko godina zaredom partner je akcije kojoj je cilj pomoći zajednici u kojoj posluju.

ʺDrago nam je da smo i ove godine partneri utrke koja jako puno znači za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sretni smo što možemo zahvaljujući svom imidžu i poslovnom uspjehu dio vratiti zajednici kroz ovakve društveno odgovorne projekte.“ – izjavio je direktor tvrtke GARMIN Neven Čolić.

ALIVE Charity Foundation je neprofitna, nevladina agencija koje se financira iz donacija i doprinosa te ima za cilj podići važnost svijesti o zdravlju i znanstvenom istraživanju u području zdravlja. ALIVE je malteška humanitarna zaklada koja je u prve dvije godine rada donirala preko €135,000 za podizanje svijesti i istraživanja o raku dojke.

Više o humanitarnoj zakladi saznajte na http://alivecharity.com/2016/, a o partneru akcije, Garmin grupi na www.garmin.com.

Oglas

Komentiraj

komentari