La Roche-Posay predstavlja zaštitu od sunca posebno formuliranu za bebe

imageDječja se koža još razvija i mnogo je krhkija od kože odraslih, naročito kada je u pitanju štetan utjecaj UV zraka. Stoga je neophodno zaštititi kožu naših najmlađih vrlo visokom zaštitom od sunca. Anthelios, mlijeko za osjetljivu kožu beba SPF 50+, sadrži formulu posebno razvijenu za osjetljivu kožu naših najmlađih. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osjetljivoj koži beba te je tekstura obogaćena karite maslacem za dodatan učinak hidratacije i smirivanja kože. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućuje roditeljima sigurnost da je cijela površina kože u potpunosti prekrivena zaštitom od sunca. Proizvod je najbolje koristiti pod indirektnim suncem za bebe starije od 6 mjeseci te je prikladan za lice i tijelo.

Iako su prilično upoznati s opasnostima sunca, odrasli često nisu svjesni razine osjetljivosti djece na sunce. Dječja se koža još razvija, nedovoljno je zrela i stoga osjetljivija na štetni utjecaj sunca. Ima slabije razvijen sustav pigmentacije i nije još razvila samoobrambeni sustav (koji u odraslih pomaže u obrani od UV zraka). Upravo iz toga razloga dermatolozi i pedijatri ističu da djeca mlađa od 3 godine ne bi smjela biti izložena suncu. Čak i u sjeni im je potrebna optimalna zaštita koja uključuje šeširić, majicu, naočale te proizvod za zaštitu od sunca s vrlo visokim zaštitnim faktorom, prilagođen osjetljivoj koži beba. Roditelji koji su u ulozi čuvara zdravlja svojih najmlađih trebali bi preuzeti ovu odgovornost na sebe, jer kroz svoje djelovanje usađuju osnove ponašanja na suncu već od malih nogu. Anthelios Dermo-Pediatrics mlijeko za osjetljivu kožu beba SPF50+ je proizvod s minimalističkom formulom koja poštuje nježnu kožu beba i nudi vrlo visoku, a ujedno i tolerantnu UVB i UVA zaštitu.

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS MLIJEKO ZA OSJETLJIVU KOŽU BEBA SPF 50+ sadrži novu formulu posebno razvijenu za osjetljivu i atopiji sklonu kožu beba. Proizvod je najbolje koristiti za bebe starije od 6 mjeseci za područje lica i tijela. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osjetljivoj koži beba te je tekstura obogaćena karite maslacem za dodatan učinak hidratacije i smirivanja kože. Optimizirani sustav filtra pruža vrlo visoku zaštitu koja je dvostruko veća od UVA europskih standarda. Anthelios Dermo-Pediatrics ostavlja lagani bijeli film na koži beba i pomaže mamama da brzo uoče nepokrivena područja. Proizvod je ispitan pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom, testiran na koži beba sklonoj atopiji te ne sadrži nanočestice, parfem niti paraben.

Anthelios XL dermo-pediatrics linija sadrži proizvode za zaštitu od sunca za sve uzraste. Proizvodi se razlikuju po vrsti tekstura i nanošenja proizvoda. Svi ANTHELIOS proizvodi pružaju vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB zaštita širokog spektra. Proizvodi omogućuju optimalnu zaštitu protiv UVA zraka (stroža od europske preporuke), zahvaljujući patentiranom sustavu filtera u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidacijsko djelovanje. Osjetljiva dječja koža zaštićena je od opeklina i oštećenja stanica uzrokovanih UV zrakama.

ANTHELIOS DERMO PEDIATRICS SPF 50+: 105,27 HRK

Oglas

Komentiraj

komentari