GURMANI U ČAKOVEC POČINJE BEER & BURGERFEST

Zagreb, 4. rujna 2018. –Posjetitelji će na Trgu Republike u Čakovcu, 21. i 22. rujna 2018., moći uživati u odličnim burgerima i domaćem pivu, u sklopu drugog po redu Beer & Burgerfesta. Više lokalnih restorana i preko deset pivovara jamče odličan izbor hrane i pića, dok garanciju za dobru zabavu preuzimaju Hladno pivo i Zadruga.

Ponuda festivala obuhvaća i natjecanje Okršaj Ljutomana, gdje će se dvadeset najhrabrijih moći okušati u isprobavanju devet najljućih papričica, te usluge Brijačnice Brico za novi rokerski, festivalski izgled.

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač je izjavio: „Jesensku turističku sezonu otvaramo zanimljivim festivalom koji obuhvaća gastronomiju i glazbu u jednom modernom izdanju. Pozivamo sve da isprobaju naše domaće namirnice u obliku popularnih burgera i različita piva koja se rijetko gdje mogu pronaći u ovakvom izboru. Čakovec je definitivno grad koji ne biste trebali propustiti u istraživanju kontinentalne Hrvatske i siguran sam da će svi koji dođu, doći i na naredne festivale i manifestacije koje se pripremaju kroz godinu.“

Više informacija potražite na Facebook stranici Beer & Burgerfest Čakovec.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari