Još samo sedam dana nas dijeli od glazbenog spektakla Sarah Brightman!

Legendarna sopranistica u zagrebačkoj Areni nastupa 21. prosinca u pratnji tri tenora i zbora Gregorian, a najavljena su i neka glazbeno-scenska iznenađenja

Nestrpljenje raste, ulaznice se sve brže prodaju, a interes publike prelazi sva očekivanja – ovako bi se u nekoliko riječi mogla opisati atmosfera uoči dolaska najuspješnije sopranistice svih vremena u zagrebačku Arenu. I dok mnogi govore da je riječ o nastupu godine, prisjetimo se u čemu je tajna uspjeha ove glazbene dive.

Ime Sarah Brightman već desetljećima je jamstvo nezaboravnog glazbenog iskustva, a nerijetko je u svoju scensku čaroliju uključivala i jednako vrsne kolege iz glazbenog svijeta. Ovog puta na turneji ROYAL CHRISTMAS GALA prodružili su joj se tenori Mario Frangoulis, Narcis i Fernando Varela te popularni zbor Gregorian, koji je već u nekoliko navrata nastupao pred hrvatskom publikom i svaki put zaslužio ovacije. Zvučnih imena neće nedostajati ni iza pozornice, gdje se režije ovog božićnog i novogodišnjeg spektakla prihvatio svjetski poznat koreograf i redatelj Anthony Van Laast.

Uz spektakularnu produkciju prisutne očekuje i program sastavljen od tradicionalnih božićnih pjesama i najvećih hitova Sarah Brightman, poput svevremenskog „Time to Say Goodbye“ kojeg je izvodila s Andreom Bocellijem. Iako organizator zagrebačkog koncerta nije htio otkriti više pojedinosti, svima je obećao vrhunski doživljaj:

„U današnje vrijeme teško je postići faktor iznenađenja i ushita jer je publika, na određeni način, već naviknuta na svjetski poznate izvođače koje uvijek prati „najbolje od najboljeg“. Ipak, Sarah Brightman očekivanja je podignula na novu razinu te s nestrpljenjem očekujemo reakciju sugrađana i gostiju našeg grada na glas od tri oktave koji je očarao milijune diljem svijeta“ – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se još uvijek kupiti u sustavu Eventim (http://bit.ly/2f5l1Yd)  ili na svim Eventim prodajnim mjestima.

Oglas

Komentiraj

komentari