Ljetna avantura na konjima

Zagreb, 08. lipnja, 2017. – Ljetni školski praznici su uskoro tu, a ovo ljeto bi moglo biti idealna prilika za isprobati nešto novo. U okolici Zagreba, samo nekoliko minuta od Arene Zagreb nalazi se konjički klub Sokol Dupci koji nudi pregršt programa koji će roditeljima i djeci skratiti duge ljetne dane i olakšati period u kojem roditelji moraju razmišljati zabaviti najmlađe.

Jedan od programa koji klub nudi je škola jahanja koja je namijenjena, kako djeci školskog uzrasta, tako i onima malo starijima koji cijeli život imaju želju sjesti na konja. Uz stručan nadzor i licencirane trenere polaznici uče teorijske i praktične osnove jahanja i odnošenja prema ovoj plemenitoj životinji. Osim pitomih i maznih konja, djeca imaju priliku jahati i na ponijima.

Za one koji žele produžiti svoj boravak na imanju postoji i opcija ostanka u dječjem kampu koji se održava tijekom cijelog ljeta, a u kojem djeca, uz druženje s vršnjacima iz prve ruke imaju priliku saznati kako izgleda život na imanju te provesti dan jašući uz pratnju, istražujući imanje, upoznajući se s raznim životinjama i uživajući u domaćoj hrani pripremljenom od ekoloških namirnica iz vlastitog uzgoja.

U KK Sokol Dupci postoji i mogućnost organizacije proslave rođendana i drugih prigoda u klupskim prostorijama. Organizirana proslava uključuje višesatni boravak u prirodi i druženje s konjima uz kratki i zanimljivi edukativni dio te zabavne igre. Sve aktivnosti odvijaju se pod nadzorom stručnih osoba s višegodišnjim iskustvom u odgoju i treniranju djece svih uzrasta.

Više informacija o klubu i programima nalazi se na web stranici www.kk-sokoldupci.weebly.com, na službenoj Facebook stranici te na Instagram profilu.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari