Mali anđeo predstavio revolucionarni krevetić „Evolvie“

Mali anđeo, domaći brand koji koji u svojoj ponudi nudi brojne proizvode za majke i bebe, 27. studenoga 2015. u Shopping Cityju West Gate je predstavio jedinstveni proizvod, krevetić „Evolvie“. Evolvie je prvi ovakav krevetić s domaćim potpisom. Ono što Evolvie ističe  je njegova multifunkcionalnost, a prati dijete od rođenja do dvanaeste godine života, a kada dijete preraste krevet, on se lako može prenamijeniti u pisaći stol ili fotelju.

„Jako smo ponosni što danas pred ovakvom publikom možemo predstaviti krevetić Evolvie, proizvod na čijem smo usavršavanju dugo radili. Uvijek inzistiramo na domaćem dizajnu najveće kvalitete i drago nam je da to prepoznaju naši partneri, ljudi iz struke, ali ponajviše roditelji koji nam se iznova vraćaju.“, izjavila je Helena Mikačić, voditeljica marketinga tvrtke koja stoji iza branda Evolvie.

Na predstavljanju krevetića okupili su se i brojni poznati roditelji koji su već iskazali velik interes za Evolviejem. Tako su predstavljanju nazočile i mnoge naše poznate mame, poput brand ambasadorice Evolvieja, voditeljice Lorene Nosić, Antonije Stupar Jurkin, dizajnerice Martine Felje, te naši poznati rukometaši Zlatko Horvat, Josip Valčić i mnogi drugi.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari