McDonald’spredstavlja novu uslugu – narudžbe za van za pješake, bicikliste i sve ostale

McDonald’s predstavlja novu uslugu – naručivanje za van, namijenjenu prije svega pješacima i biciklistima, željnima omiljenih McDonald’s zalogaja koje sada mogu naručiti na jednim vratima, a na drugima preuzeti narudžbu.

Usluga je trenutačno dostupna u 24 McDonald’s restorana u cijeloj Hrvatskoj, a od subote će naručivanje za van biti dostupno i u Splitu – najprije će biti otvoren McDonald’s Joker, a u utorak 5. svibnja  za naručivanje za van bit će otvoren McDonald’s u Poljičkoj ulici.

Naručivanje je jednostavno i sigurno za goste i zaposlenike koji se od prvog dana epidemije pridržavaju pojačanih sigurnosnih i higijenskih mjera koje je McDonald’s uveo.

Kako bi svojim gostima osigurao još višu razinu sigurnosti, McDonald’s je uveo i dodatne mjere, usklađene s trenutno važećim epidemiološkim mjerama. To znači da je broj narudžbi koje djelatnici mogu istovremeno pripremati ograničen nanajviše pet narudžbi, dok svaka sljedeća dolazi na red kad prethodna bude isporučena.

Preporučeno je i beskontaktno plaćanje, a u slučaju plaćanja gotovinom, gosti se mole da novac odlože na pult, čime se dodatno smanjuje izlaganje riziku.

– Uslugu narudžbe za van razvili smo vodeći se željom da omogućimo uživanje u našim proizvodima i onima koji možda nisu u prilici otići vozilom na McDrive ili naručiti dostavu, ili su jednostavno u blizini i raspoloženi za kvalitetan i ukusan obrok,  izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Naručiti za van možete svakim radnim danom od 8 do 23 sata, a nedjeljom od 9 do 23 sata. Popis restorana u kojima je dostupna usluga naručivanja za van potražite na McDonald’sovoj web stranici.

McDonald’s restorani za posjet gostiju zatvoreni su još od 17. ožujka kada je radi sprečavanja širenja epidemije posao preusmjeren na dostavu i McDrive.

McDrive je dostupan u 18 McDonald’s restorana i dio je standardne usluge za vozače automobila i motocikalakojima je praktično, brzo i jednostavno provesti se kroz McDrive i naručiti. Nova usluga naručivanja za van omogućuje uživanje u omiljenim zalogajima i svima onima koji žele u McDonald’s doći pješice ili biciklom.

 

Oglas

Komentiraj

komentari