Medex Gelée Royale – prirodna podrška imunološkom sustavu

Promjena godišnjih doba i dolazak hladnijih mjeseci uvelike pogoduju razvoju brojnih vrsta virusa i bakterija kojima smo svakodnevno izloženi što najčešće rezultira oslabljenim imunitetom. Naš je imunitet u izravnoj vezi s onim što jedemo i načinom na koji živimo, a uravnotežena prehrana, redovita tjelovježba i boravak na svježem zraku osigurat će nam vitamine i minerale potrebne za zdrav život. Nažalost, brz i najčešće vrlo stresan životni ritam ne ostavljaju nam puno slobodnog vremena za sve zdrave navike stoga je potrebno preventivno ojačati imunološki sustav pravim dodacima prehrani.

Na tržištu je trenutno dostupna velika količina dodataka prehrani za jačanje imuniteta, ali kako odabrati prirodni proizvod koji u potpunosti odgovara vašim potrebama?

Rješenje nudi jedan od vodećih europskih proizvođača prehrambenih dodataka na bazi pčelinjih i drugih prirodnih proizvoda, Medex, čiji se proizvodi temelje na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih sastojaka, čime je osigurana njihova trajna kvaliteta. Medex proizvodi jednostavni su za uporabu, ne sadrže konzervanse i izvrsnog su okusa, a u širokoj paleti proizvoda nude mogućnost izbora proizvoda koji najviše odgovara vašoj dobi i potrebama.

Još prije 25 godina, na temelju opsežnih istraživanja, Medex je prepoznao dragocjenost matične mliječi i uključio ju u pažljivo dizajnirane proizvode s visokim standardima proizvodnje i dokazanom kvalitetom sastojakate s misijom zdravlja i dobrobiti za cijele obitelji, ali i svakog pojedinca. Tako je nastala Medex Gelée Royale linija proizvoda.

Matična mliječ je najdragocjeniji proizvod pčelinje košnice; to je ekstrakt mliječnih žlijezda pčela, starih 5 do 12 dana, kojima čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu.  Matična mliječ također je prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari koje djeluju u međusobnoj sinergiji, a u kombinaciji s vitaminima za čovjeka je definitivno više od samo hrane. U njoj su sadržani proteini, nezasićene i zasićene masne kiseline, ugljikohidrati, kao i vitamini i minerali koji u sinergiji potiču organizam da poboljša svoju prirodnu otpornost. Najvažniji sastojak Medex Gelée Royale proizvoda je nezasićena masna kiselina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se nalazi isključivo u matičnoj mliječi i ključni je kriterij njezine kvalitete i učinkovitosti.

Kombinacija i sadržaj ostalih sastojaka u proizvodima pažljivo su prilagođeni suvremenom načinu života, izazovima i zahtjevima koje on donosi, te životnoj dobi korisnika. Također je pažljivo odabran i oblik, zato su proizvodi jednostavni i praktični za konzumiranje.

 

 

 

 

 

Upoznajte MedexGeléeroyale liniju proizvoda

 

 

Bio Geléeroyalebaby je novost u Medexovoj liniji proizvoda za djecu. Sadrži prirodne vitamine skupine B i C koji su izuzetno važni za jačanje imunološkog sustava te doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Za stariju djecu,od treće godine starosti, dostupan je Geléeroyale junior.Kombinacija matične mliječi, prirodnih vitamina C i E te prirodnog beta-karotena pomaže jačanju imuniteta, boljoj koncentraciji i lakšem obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

 

Za tinejdžere, odrasle, ali i starije preporuča seGeléeroyale super koji uz matičnu mliječ sadrži i vitamin D.

 

Osobama s vrlo oslabljenim imunološkim sustavom namijenjen je  Bio Geléeroyale fortekoji je zbog sastava pogodan i za dijabetičare.

 

Geléeroyale sport namijenjen je odraslim osobama koje se bave sportom, a osigurava više energije za vrijeme fizičke aktivnosti. Vitamin B12 sadržan u ovom proizvodu doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcioniranju živčanog sustava te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica.

 

Medex proizvode iz Geléeroyalelinije potražite u svim ljekarnama, a odabrani proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama.

 

Oglas

Komentiraj

komentari