MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE UZ BELLABEAT I U BY URŠKA HVALICA

Zagreb, 02. listopada, 2018.Bellabeat, hrvatsko – slovenski tehnološki start up priključio se obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke u listopadu. S ciljem podizanja svijesti o učestalosti i posljedicama bolesti od koje godišnje u Hrvatskoj oboli 2500 žena, Bellabeat je u suradnji sa slovenskom dizajnericom nakita Urškom Hvalicom odlučio uz prvih sto kupljenih komada najpoznatijeg pametnog nakita za žene pokloniti i privjesak iz Urškine kolekcije nakita Insects.

Iako je genetska nasljednost jedan od najvažnijih čimbenika u razvoju raka dojke, veliku ulogu imaju i vanjski faktori poput alkohola, pušenja, nezdrave prehrane, manjka fizičke aktivnosti i stresa. Upravo je zato Bellabeat, čija je misija svojim pametnim nakitom pomoći ženama pronaći životni balans kako bi ostvarile sve svoje želje, prepoznao važnost sudjelovanja u možda najraširenijoj svjetskoj inicijativi.

Bellabeat pametni nakit osim što savršeno odgovara svakoj modnoj kombinaciji, bila ona poslovna ležerna ili sportska, koristi jedinstveni algoritam za određivanje otpornosti na stres praćenjem kvalitete i dužine sna, reproduktivnog zdravlja i aktivnosti radi poboljšanje općeg blagostanja. Povezana s aplikacijom Bellabeat, pametni nakit ženama omogućuje praćenje meditacije i vodi ih kroz postupak ublažavanja stresa pomažući im da nauče tehnike disanja za meditaciju i jogu.

“U Bellabeatu smo svjesni da stres može utjecati na naš životni stil i na naše zdravlje uz pritisak da radimo bolje, da budemo energičniji i da izgledamo dobro. Naš pametan nakit je izdržljiv i precizan uređaj za praćenje zdravstvenog stanja i prekrasan ženski nakit za meditaciju”, komentirala je Urška Sršen, suosnivačica i kreativna direktorica tvrtke Bellabeat.

Obilježavanju  mjeseca borbe protiv raka dojke, Urški Sršen iz Bellabeataa pridružila se i slovenska kolegica, osnivačica U by Urška Hvalica, čiji dizajn reinterpretira tradicionalne obrte i slavi suvremenu estetiku. Privjesak iz njene kolekcije Insects  savršeno komplementira Bellabeat Leaf Chakra kojem se može pridodati kao privjesak.

Svoj primjerak možete nabaviti na službenoj Bellabeat stranici i tako početi brinuti o svome zdravlju, ali i pružiti podršku potrebitima.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari