Mliječni zubi – čuvari prostora za trajne zube

Od mliječnih do trajnih zuba: Zubni prah Haradent čuva osmijeh vašeg djeteta

Svaki lijep osmijeh počinje sa zdravim mliječnim zubima. Zato ponuda domaće tvrtke Elbi Medikal uključuje Haradent, zeolitni zubni prah namijenjen svakodnevnoj oralnoj higijeni djece starije od tri godine i odraslih, koji štiti zube i usnu šupljinu od niza stomatoloških problema.

Nakon nicanja mliječnih zuba, redovita kontrola, održavanje higijene i zdrava prehrana nužni su kako bi se spriječila pojava karijesa. Pokvareni mliječni zub osim što boli, može i ometati dijete u kozumiranju hrane. Ne preporuča se vađenje mliječnih zuba jer su oni čuvari prostora za trajne zube, stoga trebaju otpasti sami. Haradent pomaže u bržem zarastanju nakon što ispadne mliječni zub, a povoljno utječe i na rast trajnog zuba.

Uz očuvanje zdravlja mliječnih zuba kako bi trajni što pravilnije izrasli, najvažnije je nicanje prvih trajnih kutnjaka jer su to zubi koji trpe najjače opterećenje prilikom žvakanja. Upravo je zato potrebno dobro održavati oralnu higijenu kako bi i oni ostali očuvani.

Prirodni mineral i zaštitnik imuniteta

Glavni sastojak zubnog praha Haradent je prirodni mineral zeolit, koji ne sadrži fluor i sintetske dodatke. Djeluje kao antioksidant, detoksikator i zaštitnik imuniteta.

Haradent je posebno učinkovit kod očuvanja mliječnih zubića, budući da održavanjem pH vrijednosti u ustima od 7 do 7.4 sprječava nastanak plaka, a samim time i nastanak karijesa. Njegovo antivirusno i antibakterijsko djelovanje djelotvorno je protiv raznih nepoželjnih mikroorganizama. Klinička studija o primjeni zeolita kod liječenja bolesti usne šupljine pokazala je da njegova imunomodulacijska i antioksidativna svojstva imaju dugoročni povoljni utjecaj na proces ozdravljenja i regeneracije.

Uz zubni prah Haradent i prirodni mineral zeolit, mliječni i trajni zubi vašega djeteta ostat će zdravi i lijepi. Manjak fluora i sintetskih dodataka te njegovo povoljno djelovanje na imunitet čini ga pravim odabirom za oralnu higijenu vašeg djeteta. Zubni prah Haradent dostupan je u ljekarnama i putem Elbi medikal web shopa.

Oglas

Komentiraj

komentari