Najzdraviji europski madrac za djecu proizvodi se u Hrvatskoj

Kralježnica je jedna od nabitnijih stvari u dječjem razvoju jer je ona glavni stup zdravlja koji će dijete voditi kroz život.

Upravo zato je Ergoactiv u suradnji s najiskusnijim ortopedima razvio ErgoKids – jedinstven proizvod u Europi tog tipa, odnosno riječ je o najzdravijem proizvodu ikada stvorenom za dječju sobu.

Ergokids madrac je od samog nacrta pa sve od pakiranja dizajniran i stvaran u suradnji s ortopedima i stoga svake noći osigurava djeci najzdraviji  položaj za mladu kralježnicu i time potiče njen najoptimalniji razvoj.

ErgoKids je prvi i jedini madrac na hrvatskom i europskom tržištu koji je isključivo namjenjen poticanju zdravog razvoja djeteta i njegove kralježnice.

Djeca u snu provedu najmanje 3000 sati godišnje, a hormon rasta najintenzivnije se luči upravo tijekom spavanja, stoga je izuzetno bitno da kralježnica i zglobovi imaju savršenu podlogu što im Ergokids madrac i osigurava.

Ortopedski stručnjaci su potvrdili da zahtjevni višezonski madraci nisu idealno rješenje za djecu jer ometaju nesputani razvoj njihove kralježnice. Upravo zato ErgoKids koristi monozonsku jezgru koja potiče najzdraviji razvoj djeteta od ranog djetinjstva pa do tinejdžerske dobi. Djeca vrlo brzo rastu, gotovo iz mjeseca u mjesec i upravo zato je Ergokids, osim svojih iznimnih ergonomskih svojstava i vrlo pametno dizajniran.

Naime, svaka strana Ergokids madraca ima posebno prilagođenu tvrdoću – jedna je namjenjena djeci do 35 kilograma težine, a druga djeci iznad 35 kilograma težine, tako da je Ergokids zapravo jedini madrac koje će dijete trebati do svoje 14. godine života – što se zapravo i vrlo povoljno – osim na zdravlje djeteta – odražava i na kućni budžet.

No ovo nisu jedine prednosti Ergokids madraca – antibakterijska svojstva Ergocell HR pjene u kombinaciji s antialergijskim pleteninama iznimne kvalitete dodatno jamče da dijete tijekom svog noćnog odmora spava na najzdravijem mjestu.

Egokids je prema svim nezavisnim istraživanjima dobio najvišu ocjenu kvalitete, a tijekom proizvodnje nisu korištena nikakva ljepila.

Svaki Erkokids madrac isporučujem s besplatnom vrhunskom Tencel navlaka od pletenine s najkvalitetnijim termičkim svojstvima na svijetu.

Ergokids madrac je dostupan u svim Ergoactiv salonima madraca i krevetnih sustava, a više o Ergokidsu možete saznati i na www.ergoactiv.net/ergokids.

 

Oglas

Komentiraj

komentari