NAVIKAVANJE NA KVALITETNU ORALNU HIGIJENU KREĆE OD NAJRANIJE ŽIVOTNE DOBI

23. listopada. 2017. – Zdrave navikne uče se od malena, a najlakše ih je usvajati u obiteljskom okruženju. ISSA linija silikonskih četkica za zube švedskog brenda FOREO namijenjena je cijeloj obitelji –  odraslima, djeci i bebama. Ove trendi četkice svaki će osmijeh dovesti do savršenstva, upotpuniti i uljepšati kupaonicu, a najmlađi će ih jednostavno obožavati.

ISSA linija četkica za zube kombinira revolucionarnu Sonic Pulse™ tehnologiju i ultra-higijenski silikonski dizajn za učinkovito pranje zubi, ali ujedno i nježnu masažu koja ne nadražuje desni. Istraživanja su pokazala da gotovo svaka druga osoba na svijetu pati od osjetljivih desni, a najčešći uzrok je, kako kaže med. dent. Iva Japundžić iz Poliklinike Bagatin, neadekvatna i neredovita oralna higijena: ’’Parodontitis ili upalna bolest potpornih tkiva zubi se može ublažiti adekvatnom i redovitom higijenom. Štoviše, neadekvatna oralna higijena jedan je od glavnih razloga nastanka parodontne bolesti, uz ostale faktore, kao što su pušenje i genetska predispozicija.’’

ISSA četkice za zube prve su četkice na svijetu u potpunosti napravljene od silikona, što je novitet u dentalnoj industriji. Doktorica Japundžić navodi da se, prema dostupnim podacima, medicinski silikon pokazao čišćim od najlonskih vlakana s obzirom na njegova svojstva; kemijski je inertan što znači da ne reagira s drugim supstancama te je hidrofoban, odnosno ne upija tekućine, a samim time i bakterije i pigmente.

Moja dosadašnja iskustva s medicinskim silikonom su se pokazala vrlo pozitivnima. Silikon ne upija mirise, tekućine i bakterije pa se upotreba proizvoda izrađenih od medicinskog silikona u svakodnevnoj praksi pokazala boljom od upotrebe proizvoda izrađenih od drugih materijala.’’.

ISSA i ISSA Hybrid predstavljaju inovativni spoj nježnog silikona i PBT polimera pružajući snažno čišćenje koje uklanjanja plak, dok istovremeno nježno masira desni. ISSA play je verzija četkice koja se napaja putem AAA baterija i nudi i do 800 korištenja. ISSA mini prilagođena je svim uzrastima (odrasli i djeca od 5 godina nadalje) jer spaja zabavne elemente s inovativnom tehnologijom soničnih pulsacija, a ISSA mikro namijenjena je djeci i bebama od 0 do 5 godina.

“Djecu bi trebalo navikavati na pranje zubi od trenutka kad nikne prvi zubić, kako bi kasnije lakše prihvatili i stekli naviku redovitog održavanja oralne higijene”, kaže dr. med. dent. Iva Japundžić.

O uspjehu ovih četkica puno govori i činjenica da su osvojile više od dvadeset prestižnih nagrada diljem svijeta, poput National Parenting Product Award, Smallish Design Awards, Mom’s Choice Awards, Cosmopolitan Beauty Awards, L’Officiel Award i mnoge druge.

ISSA linija električnih četkica za zube dostupna je u Poliklinici Bagatin, a za više informacija posjetite foreo.com.

Oglas

Komentiraj

komentari