Nogometašice ŽNK Osijek osvojile nagradu “Hervis trener”

Nogometašice ŽNK Osijeka nadmašile sa više od 700 glasova dva najpopularnija hrvatska kluba GNK Dinamo Zagreb te HNK Hajduk Split i osvojile opremu u vrijednosti 22 tisuće kuna te trening s Matjažem Kekom

Hervis, vodeća trgovina sportske opreme u Europi, zaključila je akciju Hervis trener kojom je ŽNK Osijek pripala oprema u vrijednosti 22 tisuće kuna te trening s istaknutim nogometnim stručnjakom Matjažem Kekom koji im je kao ambasador projekta uručio nagradu.

Violeta Baban, kapetanica ŽNK Osijek, nije krila oduševljenje: “Ponosna sam što je naša ekipa osvojila prvu nagradu “Hervis trener”, to je dokaz da nas naši navijači prate i podržavaju. Prikupiti više glasova od GNK Dinamo i HNK Hajduk je za ženski nogometni klub posebno priznanje. Nagrada koju nam je uručio Matjaž Kek u ime Hervisa, puno nam znači jer ćemo time moći kupiti puno više od potrebne nogometne opreme.”

Hervis je ovom akcijom želio istaknuti važnost lokalnih klubova u njihovom vlastitom okruženju te važnost podrške njihovih kolega, prijatelja, obitelji i sugrađana. Glasove je dobilo 469 klubova iz cijele Hrvatske, a svoj je omiljeni klub putem online platforme podržalo čak 11 193 sudionika.

Poznati slovenski strateg i trener HNK Rijeka Matjaž Kek tom prigodom je naglasio: “Jako mi je drago što sam posjetio Osijek i vidio kako se razvija ženski nogomet u Hrvatskoj. ŽNK Osijek je jako dobro organiziran klub, a što je vidljivo po velikom broju igračica koje treniraju u kvalitetnim uvjetima. Čestitam im na uspjehu, jer su pokazali svoju ljubav prema nogometu i želju da nadjačaju poznatije klubove od sebe.”

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari