Nova zabava na Vodenom planetu Terma Tuhelj

21. lipnja 2018. – S dva nova tobogana Terme Tuhelj ultimativni su hit ovoga ljeta! Neopisiv je osjećaj spuštati se vrtoglavom brzinom na atrakciji dugoj 113 metara. Specijalni efekti s prozirnim trakama koje puštaju svjetlo unutar tube u dužini od 20 metara pružaju vrhunski doživljaj!

Oni najhrabriji neće propustiti još jednu novu adrenalinsku poslasticu za nesputani osjećaj slobodnog pada s 12 metara visine.Svake subote i nedjelje, a ponekad i u tjednu od 14 sati Vodeni planet pretvara se u veliku pozornicu. Mini tuheljska olimpijada, kulinarski show uz Mariju Borić, adrenalinski dan, bubble football, nezaobilazna Tuheljska noć, Zumba festival by Marijana Maček, vježbanje uz Marija Valentića, cirkusanti u kući…, samo su dio bogatog Art&Fun programa za sve generacije.

Da ljetni praznici itekako mogu biti zanimljivi i aktivni znaju svi mališani koji su barem jednom sudjelovali u Art&Spa školi koja je dio popularnog All inclusive light“ paketa u kojem 2 djece ostvaruje gratis boravak. Srijedom i subotom male kreativce i umjetnike očekuje posebna art animacija, petkom art radionica uz prvu doktoricu umjetnosti Mirjanu Smolić, a u međuvremenu obilje igre kroz koju će naučiti kako je izgledao radni dan krapinskog pračovjeka, tko su bili vitezovi i dvorske dame ili kako se izraditi nakit.

A svake subote ljubitelji vina i umjetnosti uživat će u već tradicionalnom Art&Wine festivalu u atriju hotela Well****, uz nagrađivana vina najpoznatijih zagorskih vinara i sjajne koncerte. Ovogodišnji festival u znaku je vina Sever, Zdolc, Prekratić i Emino, a za glazbeni dio zaduženi su Maja Vučić, Ana Busturić, The Southern bend, Tomislav Goluban, Puhački orkestar Lipa, Saša Lozar, Groovy cakes bend i Damir Kedžo.

Postani ambasador Terma Tuhelj. Želite li baš vi postati ambasador dobrog osjećaja, pronađite neku od označenih top lokacija za fotkanje na Vodenom planetu i podijelite sretne trenutke na Instagramu uz  #splashljeto  #termetuhelj. Možda baš vi osvojite ulaznice za kupanje. A ljubitelji splash ljeta neće propustiti nagradnu igru na internet stranici Terma Tuhelj s bogatim nagradama poput neodoljivog šopinga s prijateljicama, vikend paketa u Termama Olimia i putovanja u vrijednosti tisuću kuna agencije Kompas.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari