Visoke temperature i promjene tlaka ne pogoduju vašem srcu; preduhitrite probleme!

21.lipnja 2018. –Trend porasta temperature u ljetnim mjesecima unazad nekoliko godina može predstavljati problem kod stanja kao što su fibrilacija atrija, srčane aritmije, ali i općenito kod drugih bolesti srca. Kako bi se rizik od ozbiljnih posljedica smanjio, liječnici preporučuju redovito mjerenje krvnog tlaka.

Hartmann hrvatskom tržištu predstavlja novu generaciju Veroval dijagnostičkih uređaja – tlakomjera za nadlakticu i zapešće koji omogućuju jednostavno, brzo i precizno mjerenje te novi prijenosni EKG uređaj. Kombinirani uređaj Veroval® pruža  informacije o rezultatima koje je lako tumačiti ili pokazati svom liječniku.  Vrhunsku kvalitetu mjerenja potvrdilo je Europsko udruženje za hipertenziju.

Veroval tlakomjer za nadlakticu i zapešće

Karakteristika novih Veroval tlakomjera jest da se sva mjerenja pohranjuju u sam uređaj koji ih zatim obrađuje te pomoću programske opreme Veroval medi.connect dijeli s ostalim Veroval uređajima. Veroval tlakomjeri dostupni su hrvatskom tržištu u dvije varijante kao tlakomjeri za nadlakticu i tlakomjeri za zapešće. Tlakomjer za nadlakticu za precizno i nježno mjerenje karakterizira veliki zaslon za što jednostavnije očitavanje izmjerenih vrijednosti. Otkriva i prikazuje srčane aritmije. Omogućuje jednostavnu analizu izmjerenih vrijednosti s pomoću sustava sličnog semaforima. Udobna manžeta univerzalne veličine s ergonomskim pristajanjem te je priložen  i USB kabel. Tlakomjer za zapešće za brzo i jednostavno mjerenje ima sve karakteristike kao i Veroval model novog tlakomjera za nadlakticu uz dodatnu mogućnost vizualne  provjrere  položaja kako bi se utvrdio ispravan mjerni položaj na razini srca.

Prevencija srčanog udara uz Mobilni monitor srčanog ritma (EKG) – kombinirani uređaj  2 u 1 Veroval ®

S pomoću prijenosnog EKG uređaja Veroval® možete pratiti svoj srčani ritam bilo gdje i uvijek kada se pojave simptomi. Kombinirani uređaj Veroval® pruža vam informacije o rezultatima koje je lako tumačiti. Ako je potrebno, sve rezultate moguće je ispisati za vašeg liječnika ili ih poslati e-poštom. Pohranjivanje i analiziranje svih rezultata EKG-a i vrijednosti krvnog tlaka brzo je i jednostavno zahvaljujući programskoj opremi Veroval® medi.connect.

 Informacija o EKG uređaju – Kombinirani uređaj za EKG i mjerenje srčanog tlaka Veroval® jednokanalni je EKG koji može otkriti različite aritmije. Kombinirani uređaj automatski provodi osnovna bilježenja i procjene. On automatski procjenjuje je li srčani ritam prebrz, prespor, nepravilan, povezan s prekidima ili normalan.To će se prikazati jasnim simbolom na zaslonu odmah nakon mjerenja.

Veroval® medi.connect – Prijavite se i sačuvajte svoje zdravlje. Jednostavno pohranjujte i analizirajte podatke s vaših uređaja. Različita razdoblja za analizu (dan, tjedan, mjesec) možete i uspoređivati, kako biste automatski generirali potpuno pripremljene slike vaših vrijednosti. Sve rezultate moguće je ispisati za vašeg liječnika ili ih poslati e-poštom.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari