Odgovarajuća njega za ravnotežu i svježinu intimnog područja

U današnjem, užurbanom načinu života i uz svakodnevne obaveze ne preostaje nam mnogo vremena za brigu o sebi. Većina žena najviše pažnje posvećuje njezi kose, kože lica i tijela, a briga o intimnom zdravlju nerijetko je stavljena u drugi plan. Ozbiljni zdravstveni problemi i infekcije ponekad mogu biti povezani s nepravilnom intimnom higijenom, stoga je izuzetno važno svakodnevnom pravilnom intimnom njegom održavati prirodnu ravnotežu i svježinu intimnih dijelova tijela.

Intimea Hygieia liniju čine proizvodi za intimnu njeguizrađeni na prirodnoj bazi, a namijenjeni su svim ženama, trudnicama i rodiljama te ženama u menopauzi. Posebno blagotvorni sastojci ovih sredstava za intimnu njegu specifično djeluju na održavanje zdravlja intimnog dijela tijela. Dalmatinska kadulja i maslinovo ulje djeluju antibakterijski i protuupalno te sprječavaju isušivanje sluznice, a zahvaljujući antioksidansima, vašem intimnom području pružena jedugotrajna zaštita. Prirodna ravnoteža intimnog dijela tijela postiže se, prije svega, nastanjivanjem dobrih bakterija. KorištenjeIntimea Hygieiaproizvoda održava prirodni pH sluznice pogodan za prisutnost dobrih bakterija kako bi se spriječio razvoj uzročnika bolesti i infekcija.

Intimea je nastala kao rezultat rada hrvatskih biokemičara i liječnika te već više od 20 godina pomaže milijunima žena u održavanju intimnog zdravlja. Liniju čine tri proizvoda za intimu njegu:

  • Intimea Classic nježni tekući sapun kremaste strukture za intimnu njegu, bez dodatnih mirisa, s ekstraktom kadulje, maslinovim uljem i mliječnom kiselinom.
  • Intimea Hygieia vlažne bezmirisne maramiceza intimnu njegu koje pomažu u održavanju svježine i prirodne ravnoteže intimnih dijelova na dnevnoj bazi.
  • Intimea Jasmine nježni tekući sapun za intimnu njegu, kremaste strukture i blagog ugodnog mirisa jasmina iz kojeg su uklonjeni alergeni.

 

Oglas

Komentiraj

komentari