Omiljeni dječji autor otkriva najgore roditelje na svijetu

Upoznali ste najgoru djecu na svijetu, upoznali ste čak i najgore nastavnike, a sada će se valjati od smijeha, jer tu su najgori roditelji na svijetu.

Nakon knjiga „Najgora djeca na svijetu“ i „Najgori nastavnici na svijetu“, Walliams je otišao korak dalje i dokazao da ne mogu samo djeca biti zločesta nego i njihovi roditelji. U ranijim su se knjigama našle nebrojene priče o užasnoj djeci, a sada je kucnuo čas da djeca diljem svijeta dobiju priliku za osvetu i obrišu samodopadan osmijeh s lica roditelja, zauvijek.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mozaik knjiga (@mozaik_knjiga_mk)

„Najgori roditelji na svijetu“ devetnaesta je knjiga objavljena na hrvatskom jeziku u prijevodu Ozrena Doležala, a donosi deset priča o nastavnicima nasuprot kojima najgora djeca na svijetu djeluju poput anđela. Ovo je zbirka bezobraznih, taštih i ljutih roditelja koji su noćna mora svakoga djeteta.

Knjige Davida Walliamsa prevedene na više od pedeset jezika, a samo je u Velikoj Britaniji prodano više od jedanaest milijuna primjeraka knjiga namijenjenih djeci. Njegove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom. U karijeri Walliams je prodao više od 40 milijuna knjiga za djecu.  Ovu šarenu školsku avanturu ilustrirao je umjetnički genij Tony Ross.

Walliams je sve bolji i bolji!“ – Telegraph

Novi Roald Dahl!“ – Evening Standard

O AUTORU:

David Walliams poharao je svijet dječje književnosti poput uragana. Njegov roman, „Tetka probisvjetka“, smjesta je zauzeo prvo mjesto na ljestvicama bestselera i bio je najprodavanija knjiga izdavačke industrije 2014. godine. Ovjenčane su dosad nepremašenim pohvalama kritike, a „Bljakburger“, „Zla zubarica“ i „Tetka probisvjetka“ osvojile su nagradu za dječji roman godine, National Book Awards Children’s Book of the Year. Osim tih naslova na hrvatski su mu jezik prevedeni i romani „Ledeno čudovište“ „Gospodin Gnjus“, „Mali milijarder“, „Banditska bakica“, „Dječak u haljini“, „Djedov veliki bijeg“, „Ponoćni pustolovi“, te zbirka priča „Najgora djeca na svijetu“ i slikovnica „Zmija u mojoj školi“.

Oglas

Komentiraj

komentari