OTVORENO PRAVO DOBA, sajam za 50+ generacije!

Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je treći po redu sajam PRAVO DOBA, sajam za 50+ generacije.

„Uzimajući u obzir trend rasta udjela generacije 65+ u ukupnom stanovništvu Republike Hrvatske, u suorganizaciji sa Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Zakladom Zajednički put pripremili smo specijalizirani sajam kojim želimo dati doprinos u podizanju društvene svijesti o važnosti brige za svakog pojedinca, bilo da se radi o inkluziji u zajednicu, bilo da se radi o sustavnom poticaju brige za unaprjeđenje zdravlja i socijalizacije.

Cilj sajma je ponuditi odgovore na najčešća pitanja, poput očuvanja ili poboljšanja zdravlja, kreativnog korištenja slobodnog vremena, osiguranja njege u poznim godinama, a posebice promicati integraciju u društvo i ostvarenje međugeneracijske komunikacije“, rekla  je na otvorenju Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam.

Sajam je u društvu izrazito vitalnom stogodišnjaka, gospodina Juraja Hrženjaka otvorio gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

„Uvijek je doba da se ljubav proba, da se ljubav daje i uzvraća, da se u ljubavi i prijateljstvu stvara.“ naglasio je vidno uzbuđen i sretan gospodin Hrženjak.

Sajam pravo doba obiluje bogatim stručno popratnim programom. Tijekom tri dana trajanja svi zainteresirani posjetitelji mogu obaviti mali besplatni sistematski pregled, sudjelovati na različitim radionicama i upoznati se s bogatom ponudom koju nudi čak 65 izlagača.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 18 sati, a ulaz na sajam je slobodan.

Ne zanimaju me nečije godine. Ljudi koji mi govore koliko imaju godina su blesavi. Star si onoliko koliko se osjećaš starim – Henry Frederic Amiel

 

Oglas

Komentiraj

komentari