Pet savjeta za svakodnevni odmor na otvorenom

Topliji dani kao da svaki boravak u zatvorenom čine izgubljenim vremenom. Sve je više ljudi u parkovima koji trčanjem ili samo šetanjem s obitelji i prijateljima nastoje „uhvatiti“ tople sunčeve zrake i odmoriti se od naporne svakodnevice. Svježi zrak i pogled na zelenilo postali su jedan od glavnih recepata za odmor od pretrpane svakodnevice.

U užurbanosti modernog načina života, ponekad nam je jedina prilika za boravak na otvorenom ispijanje kavice u udobnosti svoga balkona ili dvorišta.

Donosimo par savjeta da svoje omiljeno mjesto pod suncem učinite još ugodnijim (fotografije su preuzete sa IKEA stranice)!

Dodajte malo zelenila na svoj balkon

Uz raznolike boje i oblike ukrasnog bilja te malo vrtlarskog truda, pretvorite svoj balkon u zelenu oazu mira u kojoj ćete uživati u toplim sunčevim zrakama i pogledu na zelenilo koje, poznato je, djeluje opuštajuće i umiruje. Svoje umijeće izložite na klupi za sadnju na kojoj možete odložiti i neophodan pribor za vrtlarenje kako bi uvijek bio nadohvat ruke.

  1. Blagovaonica na balkonu

Uz jednostavan set za jelo na otvorenom za fine zalogaje s prijateljima. Važno je da stol koji odaberete bude izdržljiv, a poželjno je i da ima UV zaštitu kako bi izgledao što svježije i trajao dulje.

  1. Napravi mjesto za svakog pod svjetlima lampiona

Ovoga ljeta, neka najbolji tulum u gradu bude onaj koji se vidi kroz tvoj prozor. Uz nekoliko stolica i izdržljiv stol, u svoj vrt dodajte puno svjetla za dobro raspoloženje. Osvjetljenje u obliku lampiona uz omiljenu glazbenu listu dobro će poslužiti za zabave koje se nastave dugo u noć. Za potpun šarm ljetne zabave važno je uskladiti dekorativni stil stola i lampiona.

  1. Vanjski pod za tren oka

Podnim oblogama ćete u tren oka uljepšati bilo koji vanjski prostor i stvoriti kutak za blagovanje i opuštanje.

  1. Odmor uz omiljeno štivo

Za trenutke koje najviše volite provoditi sami razmišljajući o planovima za sutrašnji dan ili opuštajući se uz omiljeno štivo, poslužit će udobna stolica za ljuljanje.

Oglas

Komentiraj

komentari