Pod kormilom zlatne braće Fantela dječji dan jedrenja u Šibeniku

Zagreb, 27. kolovoza 2018. – Svega par tjedana nakon što su u klasi 49er osvojili zlato, Šime i Mihovil Fantela dolaze u D-Marin Mandalinu u Šibeniku kako bi svoj talent podijelili s najmlađima. Tako će u sklopu Dana jedrenja djeca od 8 do 14 godina imati jedinstvenu priliku upoznati novopečene svjetske prvake u jedriličarskoj klasi 49er.

Kako se prijaviti?
Roditelji čija se djeca žele družiti s braćom Fantela trebaju ih prijaviti na adresu elektroničke pošte mandalina@d-marin.com. Najbržih 30 prijavljenih jedrit će sa Šimom i Mihovilom u vodama ispred marine D-Marin Mandalina u Šibeniku u srijedu 29. kolovoza od 11 do 14 sati. Mjesto susreta je ispred recepcije D-Marin Mandalina na adresi Obala Jerka Šižgorića 1, Šibenik.
Uvjet za sudjelovanje je odobrenje i pratnja roditelja, a djeca moraju biti dobri plivači. Važno je da djeca budu i prikladno odjevena, odnosno da imaju majicu, kratke hlače ili hlačice za kupanje i tenisice. Također, poželjno je ponijeti i kapu sa sjenilom ili šešir, dodatnu odjeću za presvlačenje, vjetrovku u slučaju kiše ili vjetrovitog vremena te kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

Sve novosti možete pratiti i na Facebook stranici  https://www.facebook.com/dmarincroatia/
M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari