Poklanjamo 5×2 ulaznice za predstavu “Crna Petra”

Drage mame, tate, bake, djedovi….ove subote 6. 12. u 16 sati, na Dan Sv. Nikole, u kazalištu “Mala scena” održati će se predstava „Crna Petra“.
A mi zahvaljujući kazalištu Mala scena poklanjamo 5×2 ulaznice!
Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 5. prosinca 2016.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, e-mail adresu i broj telefona/mobitela te poslati na mail info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Crna Petra”.

Nagradno pitanje: Koliko Vi dopuštate svom djetetu korištenje gadgeta?

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te tagirati najmanje 2 svoja prijatelja!

Predstava je namijenjena djeci od 4 godine naviše. Nakon predstave Sveti Nikola dijeli poklone koje roditelji donesu u kazalište prije izvedbe.

Sretno svima:)

Dvije naoko obične djevojčice i prijateljice rade sve što rade i druga djeca; igraju se i istražuju svijet ostajući pritom uvijek u granicama dopuštenog i prihvatljivog. No, od trenutka kada otkriju blizinu i prisutnost virtualnog svijeta, njihov život naglo se mijenja. Uzbudljiva i prepuna mogućnosti, virtualnost ih uvlači u različite uloge i situacije o kojima nikada nisu ni sanjale.

U potrazi sa svojim virtualnim identitetima, mijenjaju i svoje stvarne osobnosti, postajući mračne karikature sebe samih. Njihovo se prijateljstvo mijenja, a u stvarnost ih vraća jedna dramatična situacija, u kojoj se otkriva ne tako lijepa strana virtualne stvarnosti.

Neverbalna predstava kroz dvije klaunovske osobnosti utjelovljuje odnos djece prema svijetu kojim sve više upravlja tehnologija.

 

Oglas

Komentiraj

komentari