Poklanjamo novu hit-slikovnicu autorice Sunčane Škrinjarić: DJEČAK KOJI JE ZNAO SVE

Drage mame i tate,

U izdanju Mozaika knjiga iz pera Sunčane Škrinjarić, jedne od naših najcjenjenijih spisateljica za djecu, dolazi najnovija slikovnica DJEČAK KOJI JE SVE ZNAO.

A mi zahvaljujući Mozaik knjizi poklanjamo jednu slikovnicu za najsretniju/najsretnijeg čitateljicu/čitatelja!

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 5. rujna 2016.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Podatke šaljite na mail info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Dječak koji je znao sve”.

Nagradno pitanje: Tko je ilustirao slikovnicu? I koja je bila Vaša najomiljenija slikovnica?

Uvećajte si šansu za dobivanje slikovnice time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati.

Sretno svima!

05.09.2016. Dobitnica slikovnice je Marina Vučinić Pižir🙂

DJEČAK KOJI JE ZNAO SVE

Priča je to o dječaku Edi koji je znao sve. Prva je slova naučio prije škole, pročitao je gotovo sve knjige koje postoje, odgledao sve kazališne predstave, bio najbolji u nogometu i košarci i govorio skoro sve svjetske jezike. A onda se jednog dana suočio s biciklom… Što se zatim dogodilo pročitajte u svom primjerku slikovnice.

Autorica Sunčana Škrinjarić višestruko je nagrađivana hrvatska književnica, dobitnica je nagrade za književnost „Grigor Vitez“ 1970., 1978. i 1983. godine, a 1981. dobila je nagradu “Ivana Brlić-Mažuranić”. Njezina djela mogli bismo nazvati poetskom bajkom u kojoj slobodno djeluju ljudi, stvari i pojave. Svijet je to kojemu je granice (ili bezgraničnost) odredila pjesnička mašta, a pokrenula drevna mudrost bajki.

Slikovnicu je predivno ilustrirala hrvatska ilustratorica i akademska umjetnica Nikolina Novosel.

Profesionalno radi kao dizajnerica mobilnih igara i kreira digitalne svjetove, a u slobodno vrijeme bavi se tradicionalnim tehnikama slikanja kroz ilustriranje knjiga za djecu.

Dosad je ilustrirala nekoliko slikovnica (Gospođica Neću i Poštarska bajka) koje su i zbog njezinih ilustracija i publike koja dobro reagira na njih tiskane u nekoliko ponovljenih izdanja.

Slikovnica DJEČAK KOJI JE SVE ZNAO dostupna je u svim boljim knjižarama ili za narudžbu online na stranici mozaik-knjiga.hr po cijeni od 69 kn!

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari