Poslušajte zvukove gitare Sare Renar!

12. srpnja 2017.  – Arhitektica s gitarom, Sara Renar nastavlja odličnu seriju nastupa mladih umjetnika na gornjogradskoj ljetnoj pozornicii osvaja Scenu AmadeoSara Renar je arhitektonski studio zamijenila onim glazbenim, danas će (12. srpnja) dokazati da je to bila ispravna odluka.

Album “Djeca” 2014. godine nominiran je za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. Tijekom posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem regije, od kojih se izdvajaju nastupi na novosadskom festivalu Exit, gdje je otvorila program main stagea prije nastupa benda Manu Chao te na ovogodišnjem izdanju Lake Festa u Nikšiću. Glavnu nagradu stručnog žirija dobila je na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu.

Sara i bend upravo promoviraju svoj treći studijski album pod imenom “Tišina” koji je u protekla dva mjeseca dobio odlične recenzije, uključujući titulu albuma godine u sljedećim medijima: Hrvatski Radio, Ravno do dna, Nacional i Globus. Ove veljače Sara je ponovno nominirana za nagradu Porin u dvije jake kategorije – album godine i najbolji alternativni album. Posljednje priznanje dobila je prije mjesec dana, kada je isti album nominiran za IMPALA europski album godine. U ovom trenutku je na turneji kroz 60 gradova, a tijekom godine nastupat će često i van regije. Vjerujemo da će Sara nastaviti svoj put prema vrhu, a i kritičari i publika predviđaju joj nove uspjehe.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari