Saznajte sve o knjizi koja će djecu maknuti od ekrana, a osmislila ju je hrvatska poduzetnica

TheMiuBook je edukativna, kreativna i inovativna knjiga koju možete ponijeti bilo gdje sa sobom kao zabavu za djecu umjesto mobitela ili tableta

TheMiuBook je edukativno-kreativna knjiga za djecu svih uzrasta, sastoji se od 3 zelene i 3 bijele preklopne magnetizirane stranice. Po njima se crta, piše i briše kredama i flomasterom, a tu je i mnoštvo zanimljivih magneta različitih kategorija od slova i brojki do životinja, voća, povrća, boja oblika pa sve do svemira i zvjezdanih planeta. Djeca starijeg uzrasta mogu se sama zabavljati slažući magnete, povezujući pojmove, crtajući, pišući i zbrajajući na pločama, dok će manja djeca zajedno s roditeljima uživati u igrama pogađanja, slaganja nizova, nadopunjavanja zanimljivih priča i još mnogo čega.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TheMIUbook (@the.miu.book)

Inovativnost ove edukativne igračke jest što je njeno jedino ograničenje mašta. Djeca se mogu igrati s njom satima, a zahvaljujući različitim setovima magneta, priča koju će kreirati uvijek će biti nova. Velika prednost TheMiuBook igračke je i u tome što nije velika, ne zauzima previše prostora i može se ponijeti bilo gdje. Roditeljima su dobro poznate ‘muke po pakiranju’ na kraća ili duža putovanja pa će ih jedna ovakva edukativna knjižica spasiti od pakiranja punog kofera igračaka. Istovremeno, TheMiuBook je odličan način da djecu udaljite od mobilnih i televizijskih ekrana kod kuće ili za vrijeme boravka u restoranu, kafiću, javnom prijevozu ili autu.

The MiuBook je osmislila Ana Međimorec kreativna, inovativna i maštovita žena, ujedno i mama četvero djece, koja je svoje iskustvo roditeljstva pretvorila u uspješnu poduzetničku priču.

‘Zamislite situaciju u kojoj se moja šestero člana obitelj koju čine tri sina, kćer i muž sprema na more. Potpuni kaos, gomila stvari i nepotrebnih igračaka. Baš tada mi je sinula ideja o knjizi koja će imati prazne stranice, a kreatori sadržaja će biti djeca i njihovi roditelji. Uvjet mi je bila funkcionalnost, željela sam da format knjige stane u prosječnu torbu ili dječji ruksak tako da TheMiuBook uvijek može biti djeci na raspolaganju.’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TheMIUbook (@the.miu.book)

 TheMiuBook edukativna knjiga može se kupiti online putem web stranice themiubook.com i dolazi u više različitih pakiranja, ovisno o temi magneta koji se biraju prema uzrastu djeteta (3 – 10 godina). Paketi se mogu samostalno slagati ili se može odabrati jedan od unaprijed kreiranih paketa poput na primjer onog rođendanskog. Nakon kupovine osnovnog paketa, kasnije se setovi magneta različitih tema mogu kupiti odvojeno.

Možemo reći kako ova igračka raste s djetetom, prati njegove interese, razvija kreativnost i maštu, a dijete uči nove pojmove kroz zabavnu igru.

Oglas

Komentiraj

komentari