Snaga žene

Snaga žene –  naziv je ciklusa radionica koje počinju 10. listopada s ciljem motiviranja polaznica da se sa što manje straha i neizvjesnosti, a što više informacija, poznavanja okolnosti oko sebe, te pozitivne perspektive otisnu prema izgradnji vlastitog integriteta, snažnije i aktivnije sebe koja preuzima kontrolu i ne dopušta okovima svakodnevlja koji marginaliziraju ženu da bude nezadovoljna i zaustavljena u svojim namjerama.

Jer žene nikada kao danas nisu bile obrazovanije, financijski neovisnije, poduzetnije, angažiranije i spremnije na odricanja da bi uživale društveno priznanje koje im s pravom pripada. No, ženina sreća je i dalje upitna, jer unatoč svemu što žena radi – (pre)često izostaje istinsko priznanje njezinog društvenog obola, značaja, uloge… Razlog – iako smo „debelo“ u 21. stoljeću, tradicijski okovi hrvatskog društva ženu guraju i dva stoljeća natrag, ne uvažavajući nerijetko niti njezine temeljne ljudske vrijednosti.

Snaga žene donosi cijeli niz korisnih sadržaja, vježbi te praktičnih primjera kako žene mogu i hoće unaprijediti svoj položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, kod drugih žena, a s druge strane očuvati i izgraditi svoj integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo. Snaga žene hvata se u koštac s temeljnim problemima ženske zapostavljenosti u mnogim sferama moći, odlučivanja, napredovanja u karijeri, izgradnji kvalitetnih privatnih i poslovnih odnosa koje ženi često predstavljaju kamen spoticanja u ostvarivanju ciljeva.

“Snaga žene” namijenjena je svim ženama zainteresiranima za bolju budućnost bez obzira na dob, položaj, porijeklo i status radnog odnosa.

Program radionica:

Uz teoretski dio predavanja na svakom susretu provode se i vježbe, individualni rad, grupni rad, kao i diskusija i razmjena iskustava.

Jesenski ciklus radionica (listopad – prosinac 2017.)

Sadržaj:

  • Žena u ogledalu (prvi jesenski ciklus) koji sadržava sljedeće teme radionica:

Moja vrijednost kao žene

Moja uvjerenja i ograničenja

Što znači ženska moć i snaga</p

   • Poslovno osnaživanje žena

Žena jučer, danas, sutra na tržištu

Žena u sustavu

Žena sama sebi šefica

    • Osnaživanje žena u odnosima

Partnerski i obiteljski odnosi

Odnosi s drugim ženama

Poslovni odnosi žene

Raspored radionica

Snaga žene – radionica traje dva sata – 17:45 do 19:45

Vrijeme održavanja

Listopad – prosinac 2017

 1. 10 – prva predavanja i vježbe
 2. 11 – druga predavanja i vježbe
 3. 12 – treća predavanja i vježbe

Mjesto održavanja:

CENTAR SNAGA NAMJERE Račićeva 5 (dvorišna zgrada), Zagreb

Cijena predavanja i vježbi Snaga žene:

 • 150kn za pojedinačni dolazak
 • 120 kn po radionici za ciklus od 3 radionice
 • 950kn za 9 dolazaka – 3*3 ciklusa

Predavačice:

Ivana Štulić – coacherica, trenerica, konzultantica, poduzetnica, inženjerka.

Po struci inženjerka FER-a, po vokaciji coach, trener i konzultant, usmjerena na pomoć drugim ljudima i organizacijama da ostvare svoje potencijale. Nakon 10 godina rada u multinacionalnim kompanijama, odvažila se ući u poduzetničke vode gdje se bavi:

– poslovnim savjetovanjem za projektni menadžment i upravljanje poslovnim procesima (posebice na spajanju biznisa i IT-a),

– treninzima biznis i soft vještina za tvrtke te

– edukacijama iz osobnog razvoja i coachingom za pojedince.

Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business i manager coach, integrativni terapeut te trenutno student postdiplomskog programa Master in Applied Positive Psychology na sveučilištu u Cambridgeu.

Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Kao stručnjakinja za tržišne komunikacije s više od 20 godine radnog iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, iskusila je rad, posebice na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sustavima, od malih, obrtničkih i poduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i velikih javnih poduzeća, do javnih i državnih institucija i na koncu svog vlastitog, uspješnog poduzetništva.

Prvog dana siječnja 2016. pokrenula je Virtualni ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr s ciljem umrežavanja poduzetnica u Hrvatskoj i regiji radi lakše razmjene iskustava te uzajamne potpore i pomoći u istupanju na tržište.

Vlasnica je tvrtke Expert Product d.o.o. specijalizirane za pružanje usluga tržišnog komuniciranja, ali i ostalih aktivnosti za uspješan početak i upravljanje poduzetništvom na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Do danas je na temu snaženja žena i ohrabrivanja na preuzimanje inicijative održala više od 200 predavanja u Hrvatskoj te jugoistočnoj Europi.

Za promicanje ženskog poduzetništva dobila je kao prva žena iz Hrvatske 2016. godine regionalnu nagradu „Najžena 21. stoljeća“ u Beogradu. Riječ je o jednoj o najuglednijih nagrada koja se dodjeljuje u jugoistočnoj Europi, za promicanje poslovnih i društvenih aktivnosti žena, a 2016. prvi puta je u dodjelu nagrada bila uključena i Hrvatska.

Suautorica je prvog hrvatskog vodiča za žene u poduzetništvu i motivacijske knjige pod nazivom Ja (ne) mogu bitii poduzetnica.

Oglas

Komentiraj

komentari