Sve na jednom mjestu uz super popuste za početak škole!

Posebna akcija u Pevexu „Back to school“ uz super popuste kako bi povratak u školske klupe protekao u što veselijem raspoloženju!

Uskoro će se po školama diljem Hrvatske oglasiti školsko zvono, a dugo i toplo ljeto će se pretovriti u čarobnu jesen. A s početkom nove školske godine, Pevex je pripremio odlične popuste!

ŠKOLSKA TORBA HERLITZ LOOP JEDNOROG 359,91 kn, SMARTPHONE REDMI 9A 2+32 GB GRANITE GRAY 749,00 kn, ŠKOLSKA PERNICA HERLITZ FROZEN GLAM 33,92 kn

Da bi školarcima, ali i roditeljima olakšali, Pevex je pripremio Back to school akciju uz popuste na odabranu ponudu školskog pribora od bilježnica do pernica, ruksaka, laptopa, i još puuuno toga što bi razveselilo svakoga!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Zavirili smo u ponudu Back to school programa i našli školski pribor, laptope, mobitele, tablete, slušalice bez kojih današnja generacija ne može zamisliti svoje aktivnosti!

ŠKOLSKA TORBA HERLITZ LOOP SVEMIR 359,91 kn, SMARTPHONE XIAOMI REDMI 9C NFC 2+32 GB SUNRISE ORANGE 899,00 kn

Školarci, bilo prvašići ili tinejdžeri, jako puno obraćaju pozornost na dizajn torbe, a Pevex u svojoj ponudi ima zaista veliki izbor preslatkih ruksaka i školskih torbi sa zanimljivim dizajnima kojima će se vaši školarci posebno obradovati.

Školska godina samo što nije počela, stoga požurite u Pevex koji u svojoj ponudi ima sve što je potrebno vašim školarcima😊

A također ne zaboravite i da uskoro darujemo pa nas pratite na našoj FB stranici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Oglas

Komentiraj

komentari