Upisi u dramske radionice još su otvoreni – kreativna sezona Praktikuma je u punom jeku

U Praktikumu nastavljaju s programom za djecu, mlade i odrasle uz vodstvo priznatih umjetnika iz svijeta kazališta! Sve grupe podijeljene su prema dobnim uzrastima i omogućeno je doći na ogledni sat kako bi se polaznici upoznali s voditeljima radionica, dinamikom grupe i načinom rada.

 DRAMSKE RADIONICEŽelite li pokušati biti redatelj,  scenarist ili glumac? Imati priliku posjetiti pravi filmski set i upoznati ekipu koju znaš samo s ekrana? Slušati predavanja i gostovanja pravih stručnjaka iz područja kazališta i filma? I na kraju biti spreman pojaviti se na castingu za djecu i mlade? Ili… se samo zabavljati kroz dramsko stvaralaštvo?
Pridruži te Praktikumu! Dramski program Udruge Praktikum verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Dramske radionice pod vodstvom glumaca Davora Kovača, Jure Radnića i Petra Atanasoskija, kazališne redateljice Ive Srnec te dramske pedagoginje Maje Milinković, omogućuju mladima da se okušaju u ulogama glumaca.

ORGANIZACIJA RADA:
Kroz školsku godinu, u Praktikumu, sa svakom grupom rade se osnovne kazališne vježbe. Počinju se sa vježbama upoznavanja, prihvaćanja unutar grupe, te dramskim igrama. Slijedi razvijanje svijesti o tijelu i glasu, upoznavanje s likovima, kreiranje improvizacija, te naposljetku razrada i produkcija završne predstave.
Program je namijenjen i prilagođen prema dobnim skupinama, a  radi se u grupama jedanput tjedno u trajanju od 120, 90 ili 60 minuta (grupe uzrasta 5-7god, 7-9god, 9-11god, 12-15god, 13-18god, odrasli).

Termine radionica proučite na: RASPORED SATI Sve o dramskim radionicama pogledajte na: Dramske radionice  Upite i prijave šaljite na e-mail: info@udruga-praktikum.hr ili  nazovite na tel: +385 1 3842 482

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari