Dodana vrijednost u borbi s atopijskim dermatitisom – Eau Thermale Avène linija XeraCalm A.D od sada ima oznaku Emollient Plus

Listopad 2018. – XeraCalm A.D, Eau Thermale Avène linija za njegu suhe kože i kože sklonoj atopiji od sada ima oznaku Emollient Plus Europskog Dermatološkog Foruma.  Riječ je o pojmu definiranom u ‘Smjernicama za liječenje atopijskog dermatitisa’ Europskog Dermatološkog Foruma za  2018. godinu, a označava formulu koja se sastoji od pomoćnih tvari i djelatnih sastojaka koji poboljšavaju stanje atopijskog dermatitisa. No što te dugačke, komplicirane riječi znači za djecu, njihove roditelje i sve druge kojima atopijski dermatitis narušava kvalitetu života? Kratko i jasno: više nježnosti, više umirenja i bolja kvaliteta života, a manje krastica, manje svrbeža i manje besanih noći.

Potvrda stručnosti

Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène sustavno rade na usavršavanju proizvoda iz XeraCalm A.D linije još od 2001. godine. Znanstvena i medicinska ekspertiza potvrđena je kliničkim ispitivanjima više od sedam tisuća bolesnika diljem svijeta. Nježna učinkovitost XeraCalm A.D linije počiva na tri sastojka; prvi je  I-MODULIA koji izravno djeluje na osjećaj svrbeža koji je posljedica  suhoće kože, smiruje crvenilo  i/ili  iritaciju zbog hiperreaktivnosti kože. CER-OMEGA je djelatni sastojak koji obnavlja zaštitni sloj kože i čini ga otpornijim, a Avène Termalna izvorska voda umiruje i smanjuje nelagodu te omekšava kožu.

#samobitno: sterilna formula s 0 nepotrebnih sastojaka

XeraCalm A.D proizvodi pripadaju sterilnoj kozmetici; što znači da su sigurni i jednostavni za upotrebu te poštuju fiziologiju kože. Liniju čine Relipidirajuće ulje koje nježno čisti kožu čak i u akutnoj fazi bolesti te Krema za relipidaciju (bogata tekstura) odnosno Balzam za relipidaciju (vrlo bogata tekstura) koji obnavljaju barijeru kože te trenutno ublažavaju osjećaj svrbeža atopične i vrlo suhe kože. Njegu započnite čišćenjem: XeraCalm A.D. Relipidirajuće ulje nanesite na vlažnu kožu, temeljito isperite, a kožu osušite nježnim tapkanjem. Za umirenje kože blago raspršite Avène Termalnu izvorsku vodu po koži, a višak nježno uklonite papirnatom maramicom. Za ublažavanje svrbeža 1-2 puta na dan nanesite Kremu/Balzam za relipidaciju.

XeraCalm A.D balzam za relipidaciju (vrlo bogata tekstura): 168,56 kn

XeraCalm A.D krema za relipidaciju (bogata tekstura): 158,06 kn

XeraCalm A.D relipidirajuće ulje za čišćenje : 148,56 kn

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari