Uspješno održan prvi Meet Up „Žene u poduzetništvu“

U organizaciji Hrvatske udruge mladih i Ekonomske klinike u petak, 27.11. održan je prvi ovogodišnji MeetUp „Žene u poduzetništvu“ . U prostorijama kluba Pepermint okupile su se jedne od najpoznatijih hrvatskih poduzetnica – Kristina Ercegović, Ljiljana Pišpek Mlinarić, Elizabeta Novaković, Valentina Salaj Ćetković, Elizabeta Planinić i Diana Gluhak koje su nakon pozdravnog govora Ree Rančić, voditeljice Hrvatske udruge mladih održale panel diskusiju koju je moderirala kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy.

„Samo treba krenuti, nema straha i odustajanja od snova i ideja. Ovo je hvalevrijedna inicijativa i podržavam vas u potpunosti. Uvijek se rado odazivam pozivima mladih, moja misija je poticati ljude da pokrenu vlastiti biznis, a smatram da je to najbolje kad si mlad, kad nemaš brige, kredite. Tad smo najproduktivniji.“, izjavila je poduzetnica Kristina Ercegović, vlasnica tvrtke Zaokret i projekta Business cafe koji okuplja male poduzetnike te uz smijeh poručila svim pripadnicama ljepšeg spola: „Nemojte se bogato udati, obogatite se pa se bogato udajte!“.

Nakon formalnog dijela uslijedilo je neformalno poslovno druženje u kojem su se sve potencijalne mlade poduzetnice mogle približiti svojim uzorima u poduzetničkom svijetu i razmjenjivati ideje i mišljenja.

Rea Rančić i Suzana Crepulja u ime organizacije zahvalile su mnogobrojnoj publici na veoma uspješnom prvom MeetUp-u i pozvale ih da i dalje prate raznolika događanja ovih dviju udruga.

Ana Mišić

Oglas

Komentiraj

komentari