Vaše dijete obožava Winnie the Pooh-a? Ukrasite obrok omiljenim likom na jednostavan način

Većini roditelja dobro je poznat period “borbe” s djetetovom prehranom. Bilo da ne žele uopće jesti ili žele jesti samo određena jela, ponekad je izazovno odabrati ono što će nestati s tanjura mališana. Stoga smo kao roditelji prisiljeni ponekad posegnuti za trikom iz rukava. Obećajemo nagrade, radimo samo birana jela ili se igramo kreativnog chefa sa svakim obrokom. Ukoliko vaš mališan voli određene likove, obično iz raznih crtića, to može biti vaš “ulaz” kojim ćete osigurati prazan tanjur.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli えとにママ (@etn.co_mam)

Nedavano smo naišli na divne i jednostavne načine kako možete ukrasiti doručak, ručak, večeru i užinu ako je vaš mališan ljubitelj poznatog Winnie the Pooh-a. Ovaj veseli medvjedić može vam biti pravi saveznik kad se radi o malim izbirljivcima.

Za oživiti Winnie-a na tanjuru bit će vam potrebna jaja i žuta paprika. Tajna je u tome da bjelanjci služe kao podloga kako bi od žutanjaka mogli napraviti medvjedića koji će doći do izražaja. Bilo da radite samo jaja za doručak ili ćete ih poslužiti za ručak/večeru na riži, tjestenini ili komadu mesa. Žumanjak rasporedite jedan ispod drugog, a ruke i noge “docrtajte” žutom paprikom tanko narezanom. Možete dodati i crvenu papriku kako bi medvjediću dodali majicu. Za konture lica odaberite tanke stabljike začina tamne boje. Winnie-a možete napraviti i od naranče i mandarine te crtati konture lica po kori voća, a kasnije ga zajedno “odmotati” i pojesti.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari