Velika završnica Floraarta

51. izdanje Floraarta, najveće međunarodne hortikulturne izložbe u ovom dijelu Europe, 5 dana je oduševljavalo posjetitelje raznovrsnim cvjetnim aranžmanima i šarolikim mirisnim gredicama. Osim izložbe cvijeća i vrtne opreme, posjetitelje bogat popratni sadržaj, kako za odrasle tako i za one najmlađe.

Više od 200 izlagača iz Hrvatske i drugih zemalja svijeta na ovogodišnjem izdanju Floraarta predstavili su brojne vrste ukrasnog bilja, rezanog cvijeća, opremu za uređenje vrtova i dječjih igrališta, raznog cvjećarskog pribora i alata, sredstva za prihranjivanje i zaštitu bilja, sjemenje, umjetno cvijeće, ukrasnu keramiku i ostale potrepštine za uređenje cvijeća i vrtova.

Uživanje u cvjetnoj idili upotpunio je i cjelodnevni DJ program Flora Music Show, dok su na šetnici uz jezero Bundek nastupali kulturno umjetnička društva iz cijele Hrvatske koja su posjetiteljima predstavili narodne pjesme i običaje svog kraja. Floraart su u nedjelju svojim nastupom zatvorili poznata Klapa Nostalgija.

Za djecu je bio pripremljen prigodan zabavni sadržaj u Floragradu, posebno osmišljenom prostoru gdje su mali kreativci mogli pogledati predstave, poslušati priče te sudjelovati u kreativnim radionicama.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari